Toy Design '23, o expoziție rezultată din creativitatea și talentul studenților anului 2, secția Design de Produs, Facultatea de Arhitectură de Interior

Toy Design '23, o expoziție rezultată din creativitatea și talentul studenților anului 2, secția Design de Produs, Facultatea de Arhitectură de Interior

Vă invităm să explorați și să vă bucurați de creativitatea și talentul studenților anului 2, secția Design de Produs, Facultatea de Arhitectură de Interior, U.A.U.I.M., în cadrul proiectului 3 și 4 din semestrul al doilea, prof. coordonatori dsg. Harry Dumitrescu, assist.dr.dsg. Ioniță Bogdan, arh. Adina Ghiță. Anul acesta, expoziția este cu atât mai specială, deoarece am inclus și o secțiune "Best of" care adună proiectele selectate din anii anteriori.

Călătoria acestui proiect se bazează pe etape de cercetare realizate în colaborare cu Asociația Muzeul Jucăriilor din București. Fiecare student a dezvoltat o propunere de produs unică, plecând de la o jucărie relevată în muzeu, proiectul fiind apoi detaliat și prezentat la nivel de machetă și ambalaj. Expoziția își propune să prezinte toate aceste rezultate creative, devenind un eveniment cu vizibilitate și așteptat de mulți membri ai comunității creative.

Pentru expoziția de anul acesta, suntem privilegiați să beneficiem de 4 module expoziționale proiectate în cadrul evenimentului 20 FAI - De la grafică și design de produs la arhitectură de interior, și realizate prin parteneriat cu compania Kronospan. Astfel, am reușit să creăm un mediu captivant și interactiv în care puteți explora și interacționa cu creațiile studenților.

În plus, în cadrul acestui eveniment, dorim să premiem excelența și inovația. Alături de Intro Design ne-am gândit să oferim 6 premii:

  • Premiul Problem Solving Toy Design - pentru anul 2, pentru cel mai bun proiect care abordează o soluție inovatoare în lumea jucăriilor.
  • Premiul Sustainable Toy Design - pentru anul 2, pentru cel mai bun proiect care promovează sustenabilitatea și respectul față de mediu. 
  • Premiul Creative Toy Design - pentru anul 2, pentru cel mai original și inspirat proiect de design de jucărie. 
  • Premiul Publicului - pentru anul 2, 3, 4, 5 acordat în funcție de numărul de aprecieri primite pe Instagram, votul vostru contează.
  • De asemenea, sărbătorim și excelența în secțiunea "Best of". Premiul va fi acordat celui mai bun proiect al anilor 3, 4 și 5, recunoscând efortul și talentul excepțional. 
  • Nu în ultimul rând, am pregătit și Premiul Tombola votanților, o șansă pentru toți cei care au participat la votare. Fiecare persoană care a votat are șansa de a câștiga un give away special, oferit de Intro design într-o tombolă dedicată. Premiul constă într-un obiect intitulat Shorebird proiectat de designerul Sigurjón Pálsson pentru Normann Copenhagen. 

Vă așteptăm cu mare entuziasm să vizitați expoziția noastră și să vă bucurați de o experiență captivantă în lumea designului de jucării.

Mulțumim pentru sprijin partenerilor: Intro design, Pop-cola și the plot și vă așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim la expoziție.

Vernisajul expoziției va avea loc la parter, în buzunarul sălii de expoziție, în data de 19.06.2023, ora 14:00, iar festivitatea de premiere va începe în jurul orei 17:00. Expoziția poate fi vizitată in perioada 19-22.06.2023.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related