Mindshare a fost desemnată cea mai creativă agenție de media din lume la Cannes 2023

Mindshare a fost desemnată cea mai creativă agenție de media din lume la Cannes 2023

Agenția internațională Mindshare, parte din rețelele globale GroupM și WPP, a primit distincția de Rețeaua Media a Anului în cadrul Festivalului Internațional de Creativitate Cannes Lions 2023.

Mindshare primește această semnificativă recunoaștere pentru a doua oară în ultimii 4 ani, iar de data aceasta Grand Prix-ul a fost câștigat pentru campania #TurnYourBack – o campanie dezvoltată pentru DOVE, de echipele integrate Ogilvy, DAVID și Mindshare.

Campania #TurnYourBack a câștigat, de asemenea, și un Gold Media Lion, în categoria Consumer Goods. În cadrul aceleiași competiții, Mindshare a mai primit două premii Silver Lion − unul pentru campania #StandUpToJewishHate – Blue Square, dezvoltată pentru Fundația pentru Combaterea Anti-Semitismului (FCAS) alături de Wunderman Thomson, iar al doilea pentru campania FitChix (împreună cu VML&YR). De asemenea, juriul a acordat și un Bronze Lion pentru Data & Analytics în cadrul campaniei Thumbstopping Beauty Biases, făcută pentru Dove.

Adam Gerhart, CEO-ul Global Mindshare, a declarat: “Acest premiu este dovada energiei și empatiei pe care toți colegii din Mindshare le pun, zi de zi, în slujba obiectivului nostru de a genera Good Growth. De aceea, acest premiu aparține, de fapt, fiecăruia dintre membrii echipei noastre, partenerilor și clienților noștri”.

Pe piața locală, Mindshare este o agenție de media de top, care oferă clienților servicii de consultanță și strategie media, planificare și media buying pentru toate mediile (TV, Online, Print, Radio, Out of Home media).  Echipa Mindshare este alături de clienții săi prin servicii și expertiză de comunicare la cel mai înalt nivel, precum și consultanță cu privire la tendințele actuale și noile comportamente ale consumatorilor, pentru a face față cât mai bine provocărilor din contextul de business.

Fundamentul filosofiei Mindshare, atât la nivel global cât și local, este de a accelera Good Growth, în această epocă a transformărilor radicale în peisajul media. Soluțiile pe care le dezvoltăm și serviciile noastre sunt gândite în așa fel încât să aibă un impact pozitiv atât pentru consumatori, dar și să accelereze creșterea business-ului clienților noștri. Punctul forte al Mindshare îl reprezintă rețeaua globală, atât prin dimensiuni și răspândire, cu peste 10,000 de profesioniști în 86 de țări, dar mai ales prin cunoștințele lor și prin modul în care aceștia comunică între ei și acționează ca o adevărată echipă integrată. Valorile Mindshare sunt Energie, Empatie și Impact.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

GroupM

WE ARE SHAPING THE NEXT ERA OF MEDIA. EVERY DAY. MINDSHARE, MEDIACOM, WAVEMAKER, ESSENCE, AND M/SIX—OUR AGENCIES ARE THE FRONT LINE TO A NEW ERA OF MEDIA STRATEGY AND INNOVATION. And because we have three of... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Festivaluri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related