Agenția Artvertising semnează campania Tutorina. Mirela Retegan și Robert Tudor sunt parte din campanie

Agenția Artvertising semnează campania Tutorina. Mirela Retegan și Robert Tudor sunt parte din campanie

Tutorina este prima aplicație 100% românească pentru părinți și copii care transformă controlul parental într-un act de negociere.

Agenția ieșeană Artvertising a creat campania de lansare a brandului Tutorina pe piața românească, dintr-o perspectivă proaspătă și optimistă, în cheia unor relații armonioase între părinți și copii.

"În advertising, de multe ori, succesul se măsoară în cât de mult reușim să păstrăm oamenii în fața ecranului, vizualizând un clip, o postare, accesând un site etc. Am primit această reală provocare de a lansa brandul Tutorina, care are ca misiune să limiteze genul acesta de interacțiuni virtuale, pentru a le păstra doar pe cele cu sens. Ne-a plăcut să găsim împreună cu cei de la SABS, stakeholderi și influenceri precum Mirela Retegan și Robert Tudor o variantă de mjloc pentru toată lumea și ne alăturăm efortului comun de a împrieteni într-un mod sănătos generația tânără cu tehnologia și lumea digitală.", a declarat Magdalena Calinciuc, Account Manager, Artvertising.

 

"N-am crezut că poate să inventeze cineva o aplicație prin care părintele să poată face echipă cu copilul, în folosirea internetului.", spune Mirela Retegan, fondatoarea Gașca Zurli.

 

Lansarea brandului Tutorina a fost o campanie integrată și a inclus principalele canale de comunicare: conținut video, articole de blog, advertoriale pe site-uri populare din România și colaborări strânse cu parteneri media, spoturi Radio, PR& digital, influencer marketing.

"A fost o campanie complexă, cu scopul de a crea o experiență completă de brand, integrând într-o manieră echilibrată mai multe canale și puncte de contact. Ne-a ajutat mult și componenta de educare și informare pe care comunicarea brandului și-a asumat-o, fiind într-adevăr o soluție nouă și bazată pe o cercetare interdisciplinară a unei echipe de profesioniști." – Agenția Artvertising

 

Poți instala aplicația din Google Play Store sau App Store.

artvertising.ro, mixul curajos de marketing și comunicare, redefinește și construiește viitorul brandurilor românești într-un mod autentic și inovator, conștienți că trecerea de la simple povești la substanță este esențială pentru un marketing durabil și eficient.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related