UNFINISHED a deschis înscrierile la cea de-a opta ediție a festivalului și acceptă doar 3141 de participanți

UNFINISHED a deschis înscrierile la cea de-a opta ediție a festivalului și acceptă doar 3141 de participanți

UNFINISHED, festivalul multidisciplinar ce are loc în România și unde plătești cu timp pentru a participa, devine o mișcare globală. Cu o echipă restrânsă, în inima Europei, într-un oraș deseori confundat cu alte capitale - București, UNFINISHED reușește să adune anual, încă din 2016, mii de oameni din întreaga lume. Din Brazilia până în Italia, și din Franța până în USA, această comunitate vibrantă, atent selecționată, de peste 20.000 de oameni din 71 de țări, se adună cu un singur scop: să evolueze, să învețe și să experimenteze împreună linia extrem de fină dintre discipline.

Ca în fiecare an, participarea la festival costă timp și implicare. Unica modalitate de a avea acces în comunitatea UNFINISHED este prin completarea unei aplicații, în care cei interesați trebuie să povestească despre ei înșiși, despre valorile și motivația lor și despre ce aduc în festival cu prezența lor. Înscrierile s-au deschis și vor fi acceptați să participe la această ediție doar 3141 de participanți.

Evenimentul va avea loc între 22 și 24 septembrie și se va desfășura în HOUSE OF IDEAS (Casa Universitarilor, Dionisie Lupu 46) și în grădina sa din București.

Cristian Movilă, fondatorul festivalului UNFINISHED, a declarat că „valoarea timpului este neprețuită pentru noi. Este cea mai valoroasă monedă și cred că nu există un schimb mai echitabil decât ăsta. Credem adesea ca avem timp pentru foarte multe, mai ales atunci când suntem tineri, însă la un moment dat ne dăm seama că timpul zboară extrem de repede și realizăm că mai bine am fi „cheltuit” mai mult timp pentru acele experiențe care ne-ar fi putut transforma viața. Noi investim timp și dedicare an de an pentru a crea pentru comunitatea noastră experiențe memorabile, iar la schimb cerem exact același lucru: timpul pe care îl cheltuiești pentru a răspunde întrebărilor noastre și mai apoi, dacă ești acceptat, timp ca să explorezi UNFINISHED. Ne așteptăm să se înscrie zeci de mii de oameni, ca în fiecare an, din care vom accepta doar 3141 persoane. Este modul nostru de a ne asigura că avem o comunitate de oameni incredibil, open minded și diverși în jurul ideii de UNFINISHED”.

 

Ce se întâmplă în UNFINISHED 2023?

Într-o grădină urbană de 4000 de mp, o seră istorică și o casă de patrimoniu de 151 de ani, comunitatea UNFINISHED va putea explora EXPERIENȚE unice - workshop-uri, ateliere, experimente sociale - CONVERSAȚII interactive, MOMENTE ARTISTICE autentice - concerte, DJ seturi, dans, teatru - INSTALAȚII imersive create de artiști locali și internaționali, momente de WELLNESS - yoga, mindfulness, fitness - și mult așteptatele sesiuni de conectare TASTE - celebrele reuniuni în jurul mesei, degustări de vin, conversații în jurul focului.

 

Cine vine în UNFINISHED 2023?

Pe lângă speakerii deja anunțați ce vor explora tema SILENCE din perspectiva disciplinei lor, se numără și Daniel Jones (US), editorul celebrei rubrici Modern Love din cotidianul The New York Times ce revine în festival pentru al treilea an, artistul grafic Anthony Burrill (UK) ale cărui lucrări sunt expuse în V&A and The Design Museum în Londra, The Cooper-Hewitt în New York și în multe alte galerii din întreaga lume, fotograful brazilian João Paulo Barbosa (BR) a cărui muncă gravitează în jurul influenței antropocenului asupra zonelor reci ale lumii realizând 27 de expediții în Antarctica, Himalaya și Anzi, Lauren Celenza (US), designer și scriitor ce a gestionat proiecte globale de design pentru Google Maps, The World Resources Institute și The Gates Foundation și antreprenorul Daniel Butucel (RO), pasionat de natură și dezvoltare sustenabilă, ceea ce în sectorul lui înseamnă clădiri neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon.

Parteneri strategici: Banca Transilvania, Orange
Sponsori: Kaufland, OMV Petrom
Parteneri: Universitatea din București, Ministerul Culturii, Cărturești, Leroy și Asociații, 360 Revolution, Voxility, Project 1
Parteneri media: PRO TV, Hotnews, IQads, Republica, Igloo, Glamour, Agerpres, The Woman, Adevărul Weekend, Zile și Nopți, Zelist

Desfășurat sub înaltul patronaj al Parlamentului European, UNFINISHED este primul festival multidisciplinar din România și a fost creat de Fundația Eidos ca o experiență în continuă evoluție. Din 2016 și până acum, Unfinished a avut peste 250 de invitați printre care co-fondatorul Pixar, Alvy Ray Smith, directorul artistic pentru linia masculină Louis Vuitton, Virgil Abloh, artista multipremiată, Marina Abramovic, strategul digital din timpul administraţiei Obama, muzicianul Nicolas Jaar și Esther Perel, cel mai cunoscut psihoterapeut specialist în relaţii de cuplu.

sther Perel, cel mai cunoscut psihoterapeut specialist în relaţii de cuplu.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related