It's not just about cooking, it's about the story. Cleopatra Stratan este primul invitat al seriei online „Kitchen Table Talks" cu Chef Laura Eremia

It's not just about cooking, it's about the story. Cleopatra Stratan este primul invitat al seriei online „Kitchen Table Talks" cu Chef Laura Eremia

Cele mai importante discuții din familie se țin la masa din bucătărie, cea mai îndrăgită încăpere din orice apartament sau casă din România. Aici lăsăm măștile jos și avem cele mai importante discuții din viață cu bune sau cu rele. „Kitchen Table Talks" este mai mult decât un show culinar, este un spațiu în care Chef Laura Eremia și invitații ei împărtășesc întâmplări legate de carieră sau din viața personală, ce nu apar în lumina reflectoarelor sau a conturilor de Social Media, iar fiecare episod va avea ca piesă centrală un preparat inspirat din copilăria invitatului, dar și împărtășirea celor mai frumoase amintiri din acea perioadă.

Fascinată de gastronomie și cu o experiență de peste un deceniu în domeniu, Chef Laura Eremia împreună cu studioul TRU Food a pregătit un show culinar bazat pe povești din bucătărie. Prima invitată a Laurei la „Kitchen Table Talks” este chiar Cleopatra Stratan, care recunoaște că îi place să își petreacă timpul gătind și gustând cele mai delicioase preparate.

„Am învățat să gătesc de la mama și de la bunica mea, unde mi-am petrecut și copilăria. Sunt fată de oraș crescută la țară, iar rețeta învățată de la bunica este pâine în ou”, spune Cleopatra.

„Vorbim relaxat și gătim sănătos cu ingredient naturale, rețete simple și gustoase în timp ce descoperim cele mai importante momente și provocări pe care le-au întâmpinat invitații mei”, adaugă Chef Laura Eremia.

Gazda emisiunii Chef Laura Eremia este bucătar și nutriționist profesionist specializat în diete alternative sănătoase, low-carb, fară zahăr sau aditivi nocivi. A urmat cursuri de nutrigenetică în Spania, a obținut specializarea în dietă keto medicală în Statele Unite și este pasionată de felul în care mâncarea ne vindecă trupurile și sufletele. Conexiunea sa cu prepararea mâncării a început în ferma familiei, într-o bucătărie de vară, lângă un foc de lemne pe care bunica sa pregătea rețete ce au făcut istorie. Mamă a trei copiii, Laura Eremia petrece opt ore pe zi în bucătărie şi cofetărie, dar este şi antreprenor full time. Cel mai drag proiect al Laurei a fost LOCA, o cofetărie cu produse 100% fară zahăr potrivite pentru diabetici, proiect dus mai departe prin brandul Healthy Bites, care a integrat și nișa de diete medicale pentru epilepsie.

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârstă de 3 ani, când hit-ul ei „Ghiță“ s-a auzit inclusiv în țări ca Japonia, Spania și Mexic. După mai multe single-uri de succes printre care și „Te las cu inima”, „Pupă-mă”, „Eu m-am pierdut”, „La ușa mea”, „Dragoste, vă rog”, alături de Edward Sanda și „Cel puțin o veșnicie”, au urmat „Vorba de tine”, o baladă emoționantă despre iubire, dar și „În dreapta mea” și „Vremea de iubit”, împreună cu Edward Sanda. Recent, artista a lansat „Fata lu’ tata”, o piesă despre legătura dintre un părinte și copilul său, dar și despre încrederea de a porni și de a construi propriul drum și propria poveste.

Show-ul „Kitchen Table Talks" este produs de către TRU Food, un studio de cooking complet echipat, lansat în 2021, ce face parte din TRU [The Real You]. Divizie a labelului Cat Music, TRU este un spațiu independent prevăzut cu studiouri foto-video, ce reunește în aceeași casă tot ce este fresh și autentic și îmbină factorul creativ cu inovațiile tehnologice de ultimă oră pentru a ajuta brandurile să creeze producții vizuale de impact. Hub-ul are în portofoliu creatori de conținut ce acoperă cinci domenii de interes: fashion & lifestyle, entertainment, gaming, cooking și educație.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related