Cat Music România lansează divizia de influencer marketing, TRU - House of Fresh Content Creators

Cat Music România lansează divizia de influencer marketing, TRU - House of Fresh Content Creators

TRU – House of Fresh Content Creators este un spațiu independent, care reunește în aceeași casă tot ce este fresh și autentic. Pe măsură ce creatorii de conținut au schimbat narativul lumii digitale, Cat Music România s-a adaptat la tot ce e nou și a evoluat.

TRU a început în 2018 ca o divizie parte din Cat Music, care avea puterea să reunească talentul uman cu inovațiile tehnologice de ultimă oră, pentru a ajuta brand-urile să creeze producții vizuale de neimaginat. Astăzi, TRU este casa creatorilor de conținut, a tinerelor talente, este locul care găzduiește studiouri ultra echipate și facilitează producții atât pentru creatorii din portofoliu, dar și pentru brandurile care își doresc campanii fresh.

Descoperă TRU – House of Fresh Content Creators.

 

TRU conectează brand-urile cu creatorii de conținut prin diferite metode care aduc un plus de valoare ambelor părți, dar cresc și nivelul de entertainment din mediu digital. Prin faptul că lucrează exclusiv cu creatori de conținut fresh, TRU ajută brandurile să se exprime autentic și diferit.

În 2022, TRU acoperă 3 arii de interes, cu un puternic ADN digital.

TRU Creators, cu un portofoliu divsers, reunește 5 categorii de creatori: fashion & lifestyle, entertainment, gaming, cooking și education.

“Într-o piață foarte competitivă, venim cu experiența a peste 30 de ani, în care am descoperit și am lansat zeci de artiști mari, a căror notorietate a depășit granițele României și care sunt relevanți și azi. În 2014 am fondat primul Multi-Channel Network (MCN) din România și astfel am adăugat canalele de YouTube ale unor artiști mari precum Smiley, Elena Gheorghe, Lidia Buble. Acest prim MCN românesc este astăzi cea mai puternică platformă digitală din Europa de Est, generând peste 3.5 miliarde de vizualizări anual. La acest MCN se adaugă azi peste 60 canale ale creatorilor de conținut din portofoliu. Și nu ne oprim aici. Dorim să fim un adevărat partener pentru brandurile cu care colaborăm, prin conectarea celor mai potriviți creatori de conținut în livrarea de proiecte de entertainment fresh și autentice, la standarde înalte.”, Dan Popi, CEO Cat Music România.

TRU Food – un partener ideal pentru toți cei care iubesc divertismentul și mâncarea, prima emisiune de gătit care susține conceptul „zero waste”. Chef Cezar, gazda emisiunii, creează rețete incredibile cu ingrediente organice și sustenabile, în fiecare joi, pe canalul de Youtube TRU Food. Iar când nu este a one man show, Chef Cezar, prepară cele mai fresh rețete alături de invitații săi, artiști și creatori de conținut precum Lidia Buble, Nicoleta Nucă, Azaleea Necula sau Boddy.

 

TRU Production - studio de înregistrări, numeroase spații care se pot transforma în set-up de filmare, o bucătărie echipată de filmare la orice oră și echipamente pentru o producție 360°, sunt doar o parte din serviciile pe care le oferă TRU.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related