Eco printing & female rage - Workshop by Raluca Neagoe

Eco printing & female rage - Workshop by Raluca Neagoe

Pe data de  26.08.2023, începând cu ora 17:00, vom explora împreună tehnica eco printing, o metodă rudimentară & sustenabilă de a crea pattern-uri spectaculoase pe materiale funcționale, din fibre naturale. Vom crea eco prints folosindu-ne de plante diverse și vom discuta pe larg despre modurile în care furia și frustrarea ne pot inspira să creăm, analizând conceptul de female rage și cum anume acest fenomen cultural poate fi canalizat în expresia creativă.

Workshop-ul este deschis tuturor, indiferent de nivelul de experiență, sex sau identitate de gen. La finalul acestuia, fiecare dintre participanți va pleca acasă cu obiectul pe care l-a decorat și va avea acces la o colecție de resurse digitale curatoriate de Raluca Neagoe, organizatoarea evenimentului.

Taxa de participare este de 100 ron, aceasta fiind necesară pentru acoperirea costurilor rezultate din achiziționarea materialelor de lucru. Se va achita în avans la momentul înscrierii, în contul organizatorului:

Revolut
Titular: Raluca-Elena Neagoe
IBAN: RO21 BREL 0005 5040 0853 0100

În cazul în care participantul nu mai poate ajunge la workshop sau dorește retragerea și restituirea sumei, trebuie să anunțe intenția de retragere prin mail ([email protected]) cu minim 48 ore înainte de eveniment. Astfel, suma plătită se va restitui în maxim 2 zile de la primirea cererii pe e-mail.

Înscrierile se încheie pe data de 20.08.2023.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related