Niște berari și niște oameni de teatru intră într-un bar

Niște berari și niște oameni de teatru intră într-un bar

Și nu iese un banc bun, ci o colaborare șmecheră. Iar când oamenii creativi fac echipă, iese și de-o bere bună.

Echoes of the Street este berea pe care Teatrul Improbabil a făcut-o alături de cei de la Hop Hooligans, așa că se dă un mic-mare bairam ca să fie lansată cum trebuie. Pe 25 august, când se termină viața de adult, hai la o bere la Hop Hooligans Taproom de la ora 17:00, pe Str. Jean Louis Calderon 49.

Dar de ce o bere și un teatru? Din dorința de a avea momentul acela de liniște, când deschizi o bere și lași deoparte tot haosul și lucrurile care te tot stresează. La fel ca momentul în care dai play unui spectacol de teatru și la fel de liniște ca zilele în care sunt festivaluri și toată lumea pleacă din București. 

"La fel ca în viața de zi cu zi, căutam să ne împrietenim cu oameni cu care avem deja lucruri în comun. Iar ce ne leagă pe noi și pe prietenii de la Hop Hooligans este dorința de a spune povești. Și facem asta cum știm noi mai bine: prin bere, respectiv prin teatru", declară Laura Fluture, Creative Director Teatrul Improbabil. 

Echoes of the Street vrea să spună povestea Bucureștiului printr-o aromă care să te ducă cu gândul la un echilibru, între gălăgie și liniște, între haos și pace, între lumină și întuneric, între momentele în care ai nevoie de o gură de aer în mijlocul agitației. Această bere surprinde spiritul orașului, energia pe care o transmite la orice oră, așa că cheers pentru poveștile nespuse ce dau viață arhitecturii, străzilor cu pavele și comunităților care fac acest oraș "acasă"! 

"Am ținut întotdeauna să diferențiem clar ideea de ‘bere’ de cea de ‘o popică de zeamă lungă și amară care face vocile din cap să tacă’. E vorba în fond de o băutură versatilă, pe care o cizelăm și bibilim de fiecare dată pentru a spune o altă poveste - poate ceva întunecat, inundat în arome de fum și ars; sau ceva plin de cocos și ananas, cu miros de plajă însorită. Ce avem în comun cu Teatru Improbabil? În ambele cazuri te poți bucura de experiență cu ochii închiși, dar cu restul simțurilor date la maxim. You do you", declară Cristian Mihai Dinu, co-fondator Hop Hooligans.

Așa că te așteptăm la lansarea berii de pe 25 august la Hop Hooligans Taproom! 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related