Zitec sărbătorește 20 de ani de transformare digitală

Zitec sărbătorește 20 de ani de transformare digitală

Zitec marchează 20 de ani de activitate și de parteneriat cu sute de clienți de pe piața națională și globală. În tot acest timp, compania a dezvoltat un model de creștere care pune oamenii pe primul loc. Echipa, calitatea serviciilor, precum și impactul pozitiv în societate rămân obiective importante pentru viitorul Zitec.

 

Două decenii de Zitec pe scurt: 

  • Peste 750 de proiecte implementate cu succes în 30 de țări de pe patru continente
  • Experiență în multiple industrii și o amprentă puternică în fintech, retail, logistică și e-commerce, educație, turism și ospitalitate
  • Aproape 1.200 de instituții publice digitalizate cu ajutorul Regista.ro, platformă creată de Zitec
  • Platforma Mirro.io, dezvoltată de Zitec, este folosită de companii din 17 țări
  • Parteneriate tehnologice cu lideri globali precum Microsoft, Google, Amazon, Adobe și VTEX 
  • Mediu de lucru axat pe satisfacție, inovație și creșterea abilităților oamenilor din echipă

 

Douăzeci de ani de creștere organică și inovație 

În ultimele două decenii, peisajul IT s-a transformat semnificativ. Zitec și-a ajutat clienții să beneficieze de inovațiile tehnologice din această perioadă, fie că a fost vorba despre dezvoltarea de produse inovative, soluții de comerț electronic, aplicații mobile, aplicații blockchain, servicii de cloud computing sau securitate cibernetică. 

  • Comerțul electronic, aflat la începuturile sale în urmă cu 20 de ani, reprezintă acum 19% din vânzările globale cu amănuntul. Veniturile globale din eCommerce însumează 350 de miliarde de dolari în 2023 și sunt estimate la 550 miliarde dolari pentru 2027, potrivit Statista. Portofoliul Zitec pe segmentul eCommerce a crescut constant de la un an la altul (ajungând la aproape 10% din business-ul total al companiei). Printre clienții de renume ai Zitec pe această zonă se numără Leroy Merlin, Flanco, Brico Depot și Agrii.
  • Aplicațiile mobile au devenit parte din viața noastră de zi cu zi. Estimările Statista arată că veniturile globale din aplicații mobile vor depăși 540 de miliarde de dolari în 2023 și 700 de miliarde de dolari până în 2027. Cu o experiență de 12 ani în domeniu, Zitec a dezvoltat aplicații mobile pentru companii precum Tazz, Sameday, Freshful by eMAG, Credit Europe Bank (Avantaj2Go), PayPoint, sau eMAG (eMAG Marketplace). Segmentul de mobile apps reprezenta aproape 11% din portofoliul Zitec.
  • În același timp, inovațiile aduse de tehnologia blockchain s-au extins dincolo de domeniul financiar, în managementul lanțului de aprovizionare, în domeniul sănătății și nu numai. Veniturile din acest segment sunt prognozate la 94 de miliarde de dolari la nivel global până în 2027, potrivit unui studiu MarketsandMarkets. Pe zona de blockchain, Zitec a colaborat cu numeroase companii, printre care Aurus, Gibraltar Blockchain Exchange (GBX), sau CertMe. 
  • Pe măsură ce tehnologia progresează, la fel și provocările reprezentate de amenințările cibernetice. Securitatea cibernetică a devenit un aspect crucial al vieții digitale, atât pentru companii, cât și pentru persoanele fizice. MarketsandMarkets preconizează că piața globală de securitate cibernetică va depăși 266 de miliarde de dolari până în 2027, impulsionată de cererea tot mai mare de soluții de securitate avansate și mecanisme de apărare proactive. Portofoliul de clienți ai Zitec în domeniul securității cibernetice include branduri precum Sameday, Cars2Click, UNTOLD, sau Flip. 

“Am început în 2003. În tot acest timp, modul în care am abordat proiecte ample, de o înaltă complexitate tehnică, ne-a diferențiat ca partener strategic în domeniul IT și ne-a permis să le oferim stabilitate și procese mature clienților. Livrăm servicii end-to-end, de la consultanță și audit, la dezvoltarea de software, analiza datelor și marketing digital. Acest model ne permite să avem o colaborare de succes pe termen lung cu clienții noștri”, declară Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec. 

Simona Lăpușan, COO și co-fondator Zitec, subliniază: "Ne-am ghidat după principiul că oamenii sunt pe primul loc din momentul în care am pornit Zitec și rămânem fideli acestei abordări prin crearea unui mediu în care ne dezvoltăm, inovăm și lucrăm cu adevărat în echipă. Considerăm ca doar așa putem obține cele mai bune performanțe și vom continua să investim în dezvoltarea personală și profesională a colegilor noștri."

 

Platformele Zitec, Mirro.io și Regista.ro contribuie la îmbunătățirea performanței în companii și domeniul public 

Mirro.io, platforma de management al performanței pentru companii inovatoare dezvoltată de Zitec, ajută clienții să crească productivitatea echipelor și să economisească din timpul alocat activităților administrative de HR. Mirro.io este o soluție de top pentru companii care doresc să își dezvolte cultura organizațională și are deja clienți în 17 țări. 

Printre clienții Mirro.io din România se numără eMAG, Tazz, Adore Me, Netopia, Hochland, DWF, Transylvania College, 2Performant, Kinderpedia, Bright Spaces, Sessions și Accace.

De 9 ani, Regista.ro pune bazele digitalizării sectorului public, ajutând autoritățile locale din România să reducă birocrația și să își îmbunătățească relația cu cetățenii. 

Datorită Regista, primării (28% cotă de piață), instituții de învățământ și de sănătate, precum și companii private îmbrățișează astăzi transformarea digitală. Până în prezent, platforma a ajutat peste 65.000 de cetățeni de pe întreg teritoriul României să proceseze cu succes peste 30 de milioane de documente în relație cu aproape 1,200 instituții de stat din România.

 

Partener tehnologic de încredere, cu o abordare globală

Companii din întreaga lume aleg Zitec ca partener tehnologic pentru experiența sa internațională și calificările solide. Printre clienții care au ales Zitec se numără branduri precum STMicrotechnologies, NHS Scotland, European Space Agency, Leroy Merlin, Sameday, Adore Me, Regina Maria, Brico Depot, The Wine Society, Arctic sau Decathlon.

Istoria de două decenii a Zitec este marcată de peste 750 de proiecte de succes în 30 de țări de pe patru continente. Zitec beneficiază de certificări premium de la lideri globali precum Microsoft, Google, Amazon, Adobe și VTEX. 

De asemenea, compania a fost recunoscută, ani la rând, de către entități și publicații de prestigiu, cu titluri precum “Company of the Year” (Gala ANIS, 2020 și 2022), “Employer of the Year” (Romanian Business Services Forum & Awards 2021), “Best Workplace” (Romanian Business Services Forum & Awards 2019) sau “Business Services Company of the Year” (Romanian Business Services Forum & Awards 2019 si 2023).

 

Priorități: servicii de înaltă calitate, longevitate și creșterea sustenabilă a echipei

De la înființarea sa în 2003, Zitec a crescut constant. Această creștere nu a fost întâmplătoare, ci mai degrabă o dezvoltare atent gestionată, marcată de practici durabile de angajare și de retenție. 

Sustenabilitatea creșterii nu se referă doar la dimensiunea echipei, ci și la diversitatea, cunoștințele și pasiunile membrilor săi.

Această strategie responsabilă face ca Zitec să poată continua să ofere servicii de înaltă calitate și soluții inovatoare clienților săi, promovând în același timp un mediu de lucru sănătos, incluziv și stimulativ pentru oamenii săi. 

Cultura organizațională sănătoasă a companiei este confirmată de rata de loializare a angajaților de 96% și de un Employee Net Promoter Score (eNPS) remarcabil, de 73. 

Abilitățile și coeziunea echipei au fost esențiale în navigarea cu succes de către Zitec a sectorului tehnologic aflat în continuă schimbare. În continuare, echipa se va afla în centrul strategiei de creștere durabilă a companiei.

 

Planuri de viitor: parteneriate de încredere și o bază solidă pentru extinderea internațională

Zitec își continuă extinderea în piețele internaționale, dorind să își valorifice experiența în domeniul transformării digitale pentru a ajuta organizații din întreaga lume și societățile în care activează să prospere în era digitală.

"Ne exprimăm recunoștința față de foștii și actualii colegi, parteneri de afaceri și prieteni pentru sprijinul lor pe parcursul celor 20 de ani de activitate. Privind spre viitor, suntem nerăbdători să ne continuăm colaborarea, și să cunoaștem noi organizații și persoane care ni se vor alătura pentru a modela următorul capitol al Zitec. Mă bucur să marcăm împreună primii 20 de ani și să ne pregătim pentru mulți alții!", a concluzionat Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator.

Lider pe piața IT & Digital Marketing din România, cu birouri în București și Brașov, Zitec este specializat în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, aplicații mobile, blockchain, precum și servicii de digital marketing.

Zitec este una dintre puținele companii românești certificate Google Cloud Premier Partner, Microsoft Solution Partner - Digital & App Innovation, Microsoft Advanced Specialization - Infrastructure Migration to Azure, Amazon AWS Technology Partner și furnizor al platformei de soluții eCommerce în cloud VTEX, precum și Adobe Solution Bronze Partner. În plus, compania este certificată ISO:9001, ISO:27001, CREST și atestată de către DNSC drept Auditor de securitate NIS.

În 2023, Zitec a primit premiul de Partener al Anului în România din partea Microsoft. Premiile s-au acordat pentru multiple categorii, iar câștigătorii au fost aleși din peste 4.200 de nominalizări trimise din peste 100 de țări din întreaga lume. Compania Zitec a fost premiată pentru soluțiile și serviciile sale care utilizează tehnologia Microsoft Azure.

Zitec este partener al Comunității Europene prin prisma proiectelor europene finalizate sau aflate în faza de implementare în cadrul programelor Ambient Assisted Living și Erasmus +.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

DWF

Suntem agentia specializata exclusiv in servicii SEO infiintata in anul 2013. Crestem traficul organic non-brand pe site conform obiectivelor de business ale fiecarei companii care apeleaza la serviciile... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related