Peste 120 de ani de istorie moto la ParkLake - un eveniment marca The Mansion Advertising și ASP Group East

Peste 120 de ani de istorie moto la ParkLake - un eveniment marca The Mansion Advertising și ASP Group East

The Mansion Advertising, împreună cu ASP Group East, importator oficial Indian și Royal Enfield,  organizează expoziția “Peste 120 de ani de istorie moto”.

Evenimentul, ce se desfășoară în perioada 9 – 17 septembrie în centrul comercial ParkLake, se adresează iubitorilor de motociclete, pasionaților de istorie sau pur și simplu oamenilor curioși care își doresc să ia parte la un eveniment special.

Vizitatorii vor face o incursiune inedită prin ultimii 120 de ani care au marcat istoria motociclismului. Evenimentul nu este doar o expoziție, este o experiență și o invitație de a trăi și resimți istoria, de a te lăsa purtat de vântul timpului și de a te reîntâlni cu spiritul autentic al libertății pe două roți.

În inima show-ului stau două mărci care au modelat lumea motociclismului: Indian Motorcycle și Royal Enfield. Cea mai veche marcă americană de motociclete, Indian Motorcycle, a rămas în istorie ca simbol al inovației și al spiritului pionieriatului american. Pe de altă parte, Royal Enfield, cu rădăcini britanice, a fost și ea martoră a numeroase momente istorice, rămânând un etalon al eleganței și al perfecțiunii mecanice engleze. Aceasta este o ocazie deosebită de a vedea cum tradiția britanică se împletește cu inovația, creând motociclete care sunt mai mult decât simple mijloace de transport – sunt opere de artă pe două roți.

Vor fi expuse nu mai putin de 20 modele de motociclete emblematice care au fost de-a lungul timpului pilonii istoriei celor două mărci, Indian Motorcycle și Royal Enfield.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related