We Singing Colors sună alarma de plecare

We Singing Colors sună alarma de plecare

Sound of leaving este noul single de pe cel de-al treilea album We Singing Colors, intitulat Hopium, album care se va lansa pe 28 martie în club Expirat (București).

Piesa este inspirată de valurile de refugiați din ultimii ani, de sunetul alarmelor care te trezesc din pat, în căutarea unei versiuni mai bune a prezentului. De ultimul tren pe care trebuie să-l prinzi înainte să fii prins într-o țară în care nu mai ai viitor. Atunci auzi sunetul plecării, care te va însoți până la finalul călătoriei. 

Muzică și versuri de We Singing Colors (Andrei Hațegan, Roxana Niculae)
Înregistrată la PBS Studio de Paul Ballo
Tobe: Robert Dahlqvist
Bass: Mihai Dragolea
Mix & master: Adam Whittaker 

Piesa este disponibilă pe toate platformele de streaming.
Spotify, Apple Music

Clipul piesei a fost filmat în fosta tabără de sculptură Năeni, Buzău. 

 

Regizor: Paul Ballo
Camera/DOP: Andrei Rap
Edit și colorizare: Cristina Popa
Foto & making of: Răzvan Bărcan
Styling: Vicențiu Oktavianus
Make-up: George Doroftei
Hairstyle: Valentin Dragomir
Sculptor: George Bilan
Concept: Andrei Hațegan

După concertul de lansare de pe 28 martie, trupa se pregătește de un turneu de promovare a albumului în cele mai importante orașe din țară.

We Singing Colors a apărut în peisajul muzical autohton în 2011 și îi recunoști cel mai ușor după fluieratul piesei Good Days, Bad Days, care se aude de la primul album din 2014, Made of wool, made of Heavy Metal. Au urmat multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, show-uri live și sesiuni radio în Spania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovenia sau Moldova. Al doilea album, Lone Learner, a fost lansat în 2018, iar pe 28 martie 2023 trupa lansează Hopium, cel de-al treilea album de studio.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related