We Singing Colors lansează clipul piesei Force a Friend

We Singing Colors lansează clipul piesei Force a Friend

Force a Friend de pe albumul HOPIUM este piesa aleasă de trupa bucureșteană We Singing Colors pentru un nou videoclip.

Force a Friend vorbește despre relația imposibilă dintre doi prieteni, atunci când unul vrea mai mult decât poate celălalt oferi. Sau când unul nu înțelege că prietenia e ceva care se construiește în timp. În cazul de față, natura a vrut să devină prietenul casei cândva locuite, dar nimeni nu știe dacă a reușit. În schimb se înțeleg când vine vorba de vreme.

Filmat în natură, într-o locație la care trupa visează de câțiva ani, într-o zi însorită de primăvară, Force a Friend pare genul de videoclip care s-a făcut de unul singur. O casă părăsită de mult timp, în care natura și-a făcut de cap, este laitmotivul clipului, iar trupa s-a încadrat de minune în peisaj.

De regie, filmat și montaj s-a ocupat Andrei Hațegan, ajutat de Roxana Niculae, Cătălin Lungu, alături de Violeta Luncașu. Mulțumiri speciale către Mihai Dragolea pentru echipament și domnului Matei că ne-a lăsat să filmăm în locație.

 

Piesa Force a Friend face parte de pe albumul Hopium lansat în 2023 și a fost înregistrată la studioul The Wooden Paradise de către Ștefan Rădulescu. De mix și masterul piesei s-a ocupat Adam Whittaker. Pe lângă Roxana - voce, Andrei - chitară / voce și Cătălin - bass, la tobe a fost Joseph Burton.

We Singing Colors pot fi văzuți live în perioada următoare la:
Brașov - The Square - 3 mai
Iași - Helix - 11 mai
Veliko Tarnovo - TAM - 21 iunie
Sibiu - Love Bar - 28 iunie

Booking la BandBook.

We Singing Colors combină indie-rock cu folkul și cu elemente electro și pop-alternative pentru a crea propria lume, plină de viață. E un amestec de invitație la dans și fericire, cu coborâri în adâncul tristeții, din care rezultă împăcarea cu sinele și un good vibe. Dacă primul lor album, Made of Wool, Made of Heavy Metal, era mai visător și minimalist, cu accent reverberant pe o acustică melancolică, cel de-al doilea, Lone Learner, a completat tabloul cu sonorități mai elaborate, în care ritmurile, synth-urile și percuțiile joacă un rol important. Al treilea album, Hopium, păstrează linia eclectică la granița dintre indie, folk și pop, peste care se așează noi sonorități, pe care te lasă să le descoperi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related