Universitatea Tehnică de Construcții București (UTCB) susține evoluția prin educație și ia atitudine împotriva expunerii agresive a campaniilor de videochat în proximitatea instituțiilor de învățământ

Universitatea Tehnică de Construcții București (UTCB) susține evoluția prin educație și ia atitudine împotriva expunerii agresive a campaniilor de videochat în proximitatea instituțiilor de învățământ

Odată cu începutul noului an universitar, Universitatea Tehnică de Construcții București (UTCB) trage un semnal de alarmă asupra prezenței agresive și nepotrivite a vehiculelor de branding ale industriei de videochat în apropierea instituțiilor de învățământ, printr-o acțiune neconvențională de comunicare. Un moment prielnic pentru a sublinia faptul că educația este unul dintre pilonii fundamentali ai oricărei societăți.

Campania inițiată de UTCB reprezintă un apel la responsabilitate și un act de implicare civică, subliniind angajamentul nostru în calitate de educatori și modelatori ai viitorului tinerilor. Scopul nostru este de a oferi alternative sănătoase și constructive pentru dezvoltarea lor.

Am ales să lansăm această campanie sub mesajul-umbrelă „Se poate și altfel”, cu scopul de a evidenția că pentru tinerii noștri există o opțiune mai bună și mai demnă, respectiv educația.

Ineditul acțiunii de comunicare stradală ne-a ajutat să atragem atenția asupra subiectului și să creștem gradul de conștientizare asupra acestor tactici agresive de promovare realizate de industria de videochat, în proximitatea instituțiilor de învățământ.

Prin urmare, sperăm că această inițiativă va genera discuții în spațiul public și va conduce atât la o monitorizare mai riguroasă, la sancționarea acestor practici, cât și la interzicerea lor în proximitatea tinerilor.

Ideea creativă și implementarea au fost realizate de agenția Godmother, care susține acest demers de conștientizare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related