Roxana Niță, directorul de creație al agenției DDB, este juratul României la categoria Entertainment la Eurobest 2023

Roxana Niță, directorul de creație al agenției DDB, este juratul României la categoria Entertainment la Eurobest 2023

Agenția de publicitate DDB România anunță selectarea Roxanei Niță în juriul Eurobest 2023, unul dintre cele mai prestigioase festivaluri europene dedicate excelenței în creativitate.

Eurobest - Festivalul European de Creativitate este un eveniment anual ce premiază excelența în comunicarea creativă, publicitate și domeniile adiacente din Europa. Lansat în 1988, Eurobest se situează în topul premiilor acordate industriei de publicitate din Europa, în categorii precum: PR, Film, Print, Outdoor, Direct, Promo & Activation, Media, Interactive, Mobile, Radio, Design, Craft, Integrated and Branded Content & Entertainment.

„Categoria de Entertainment a fost mereu una dintre categoriile mele preferate, așa că sunt extra fericită și onorată să fiu selectată în cadrul acestui juriu, format din profesioniști din toată lumea.” spune Roxana Niță, Executive Creative Director DDB România. „Abia aștept să-mi cunosc toți colegii jurați la Londra și să premiem împreună campaniile care se vor ridica la standardul categoriei”.

Roxana Memetea, Managing Partner DDB România & Tribal Worldwide România, adaugă:

„Selectarea Roxanei confirmă încă o dată experienţa şi contribuţia ei la procesul de ridicare a standardelor industriei. Suntem mândri de această realizare, cum noi la DDB încurajăm şi susţinem constant participarea creativilor noştri în juriile marilor festivaluri dedicate industriei. Este o experiență care îi conectează la cele mai creative campanii și la cele mai recente tendințe ale industriei. Și este o experiență de care beneficiază atât ei, ca jurați, cât și echipa agenției și, nu în ultimul rând, clienții noștri” a declarat Roxana Memetea, Managing Partner DDB România & Tribal Worldwide România.

Roxana Niță a absolvit Art Directors Club România, a fost selectată în 2015 pentru a reprezenta România la programul ADC Europe Creative Express, absolvind și Eurobest Young Digital Academy. Şi-a continuat activitatea de creație publicitară în ultimii zece ani și este câştigătoarea a zeci de premii locale și internaționale precum Cannes Lions, D&AD, LIA Awards, One Show, Cresta, Golden Drum, Effie Europe, FIBRA, IAB MIXX Awards și multe altele.

Mai mult de atât, Roxana a fost una dintre cele 15 femei selectate în programul Cannes Lions See It Be It (SIBI) din 2020-2021, fiind singura reprezentantă din Europa de Est. Creative Director al DDB România, a fost aleasă dintre peste 800 de candidate din întreaga lume. De asemenea, în 2022, ea a a fost aleasă de celebrul The One Club For Creativity și The 3% Movement drept Next Creative Leader pentru Europa, alături de alte 25 de persoane de pe toate continentele.

DDB România este agenția de creație și membră TheGroup. TheGroup este liderul industriei de comunicare din România, ce include agenții specializate în servicii de creație, media, digital, branding, relații publice, producție, marketing experiențial și evenimente speciale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related