Competiția Startarium „Românii sunt antreprenori” îți premiază ideea de business cu 1.000 de euro, nerambursabili

Competiția Startarium „Românii sunt antreprenori” îți premiază ideea de business cu 1.000 de euro, nerambursabili

Multe afaceri pornesc de la o idee unică, o viziune care are potențialul de a schimba totul. Din stadiul de idee și până la implementare e nevoie de motivație, consecvență, dar și de capital financiar. Dacă ai ideea, viziunea și motivația, competiția Startarium „Românii sunt antreprenori” vine cu fondurile. Câștigă 1.000 de euro nerambursabili pentru a face primii pași spre antreprenoriat, sau, dacă ai deja un business fondat, aplică pentru premiile dedicate startupurilor și afacerilor în desfășurare.

 

Competiția Startarium „Românii sunt antreprenori” pune la bătaie 100.000 de euro, nerambursabili

Inițiată de către Impact Hub Bucharest și ING Bank și susținută de Pluxee, competiția reia tradiția Startarium PitchDay, concursul de pitching desfășurat între 2016 și 2019. Anul acesta, Românii sunt antreprenori pune la bătaie fonduri nerambursabile în valoare totală de 100.000 de euro, împărțite în trei categorii distincte:

  • „Ideea ta" - Această categorie este deschisă tuturor celor care au idei de afaceri promițătoare, indiferent dacă au o societate înființată sau nu. Cu ajutorul unui pitch video de maximum 60 de secunde, participanții pot să-și prezinte viziunea și planurile pentru ideea lor de afaceri. După validarea din partea echipei competiției, videoclipurile intră în etapa de strângere de voturi, iar publicul decide cine merită să câștige unul dintre cele 10 premii în valoare de 1.000 de euro fiecare.
  • „Startup" - Această categorie se adresează companiilor cu o vechime de până la 3 ani. Startupurile pot câștiga un premiu în valoare de 10.000 de euro și unul de 20.000 de euro.
  • „Running Ops" - Companiile cu o vechime peste 3 ani pot concura în această categorie pentru un premiu în valoare de 20.000 de euro și premiul cel mare de 40.000 de euro.

Pentru a se înscrie în categoriile Startup și Running Ops, antreprenorii sunt încurajați să completeze un formular online și să trimită un Pitch Deck convingător despre afacerea pe care o conduc. Cele mai promițătoare afaceri vor fi analizate după criterii precum oportunitatea de piață, modelul de afacere, sustenabilitatea pe termen lung, precum și impactul în comunitate și mediul înconjurător.  

Dacă ești antreprenor sau ai o idee de business cu potențial, nu rata șansa de a te înscrie în competiția Startarium. Mult succes!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related