Start înscrieri în competiția „Românii sunt antreprenori”! Creatorii și inovatorii pot câștiga până la 100.000 euro, fonduri nerambursabile

Start înscrieri în competiția „Românii sunt antreprenori”! Creatorii și inovatorii pot câștiga până la 100.000 euro, fonduri nerambursabile

Startarium, platforma cunoscută pentru sprijinirea și dezvoltarea spiritului antreprenorial din România, își extinde orizonturile și lansează o invitație directă către toți creatorii și inovatorii din industrie: înscrie-te în competiția „Românii sunt antreprenori” și demonstrează valoarea ideilor creative în business.

Cunoscută anterior drept „Startarium PitchDay”, competiția, prin rebranding-ul său, subliniază vitalitatea și atractivitatea mediului antreprenorial românesc. Cu premii nerambursabile în valoare de 100.000 de euro, „Românii sunt antreprenori” își propune să fie locul unde se întâlnesc afacerile inovatoare și spiritul creativ incontestabil al românilor.

Sub sloganul „Dacă businessul tău este un unicorn nedescoperit?”, competiția oferă platforma ideală pentru a aduce la lumină concepte unice și soluții ingenioase care pot avea un impact asupra economiei și comunității locale și nu numai. Antreprenori cu normă întreagă sau aspiranți, cu idei inovatoare care pot schimba sau îmbunătăți domenii de la IT și Agrifood, până la domeniul creativ sunt invitați să-și prezinte propunerile până pe 12 noiembrie.

 

Românii sunt antreprenori celebrează diversitatea și inovația antreprenorială

În funcție de vechimea și profilul afacerii, participanții pot opta pentru una dintre cele două categorii:  

  • Startup: Dedicată afacerilor la început de drum, cu o vechime de 1-3 ani. În această categorie, ideile revoluționare înscrise au șansa de a primi recunoașterea și sprijinul necesar pentru a crește.
  • Running Ops: Dedicată afacerilor deja consolidate, cu o vechime de peste 3 ani. Această categorie vizează companiile care au demonstrat deja valoarea pe care o pot aduce în piață și caută noi oportunități de dezvoltare.

Pentru a se înscrie, antreprenorii sunt încurajați să completeze un formular online și să trimită un Pitch Deck convingător despre afacerea pe care o conduc. Cele mai promițătoare afaceri vor fi analizate după criterii precum oportunitatea de piață, modelul de afacere, sustenabilitatea pe termen lung, precum și impactul în comunitate și mediul înconjurător.  

Ulterior, afacerile selectate vor fi trimise în semifinalele care vor avea loc în luna noiembrie, culminând cu evenimentul „Românii sunt antreprenori”, unde finaliștii vor avea oportunitatea să își prezinte proiectele în fața unui juriu de experți și a unei audiențe de peste 500 de oameni, inclusiv investitori. 

 

Idei cu impact, testate în comunitate înainte de a fi lansate

Noutatea ediției de anul acesta este introducerea unei secțiunii suplimentare - „Ideea ta”- , care încurajează antreprenorii aspiranți să-și testeze ideile de business cu o țară întreagă. Participanții care înscrie până pe 12 noiembrie un video de maximum 60 de secunde vor avea ideile expuse online, iar publicul le va vota pe cele cu real potențial până pe 1 decembrie. Secțiunea reprezintă o oportunitate unică pentru cei care vor să aleagă calea antreprenoriatului de a primi feedback direct de la public, de a înțelege dacă produsul sau serviciul pe care vor să-l ofere rezonează cu audiența și de a câștiga premii. Secțiunea reprezintă o oportunitate unică pentru cei care vor să aleagă calea antreprenoriatului de a primi feedback direct de la public, de a înțelege dacă produsul sau serviciul pe care vor să-l ofere rezonează cu audiența, de a câștiga premii și de a oferi vizibilitate ideii lor de afaceri. 

 

Românii sunt antreprenori – fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea afacerilor  

Antreprenorii din toată țara își pot înscrie ideile de afaceri și businessurile până pe 12 noiembrie, inclusiv. Aspiranți, la început de drum sau cu afaceri deja stabilite, cu toții sunt invitați să participe la competiția care oferă recunoaștere națională și premii substanțiale. 

Startup:  

  • Locul 1: 20.000 euro 
  • Locul 2: 10.000 euro 

Running Ops:  

  • Locul 1: 40.000 euro 
  • Locul 2: 20.000 euro 

Ideea ta: 

  • 10 premii a câte 1.000 euro fiecare  

Businessurile cu cel mai mare potențial vor fi prezentate în cadrul evenimentului „Românii sunt antreprenori”, care va avea loc pe 29 noiembrie, la Radisson Blu Hotel București. Finaliștii categoriilor Startup și Running Ops vor avea ocazia să își prezinte ideile în fața unui juriu format din profesioniști și să îl convingă de valoarea afacerilor lor. Cu emoții, discuții aprinse și prezentări memorabile, evenimentul promite să fie un punct de referință pentru ecosistemul antreprenorial din România. 

„Românii sunt antreprenori” este o competiție Startarium, inițiată de Impact Hub Bucharest și ING Bank, susținută de  Pluxee. Mult succes tuturor! 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related