TEDxCopou: Lemon and Sweets

TEDxCopou: Lemon and Sweets

TEDx revine la Iași sub forma de TEDxCopou cu o experiență inovatoare de neuitat sub tema "Lemon and Sweets". Dacă ești gata să te bucuri de gustul dulce acrișor, te așteptăm pe 11 noiembrie la ora 11 și 11 minute la Ateneul Național din Iași.

Acest eveniment este organizat pentru a aduce împreună un grup impresionant de speakeri, gata să împărtășească idei inspiraționale și inovatoare cu publicul ieșean.

TED este o organizație non-profit devotată răspândirii ideilor, de obicei sub forma de discursuri scurte și de impact . TED a început în 1984 ca o conferință dedicată tehnologiei, divertismentului și designului, azi acoperind aproape toate subiectele - știință, antreprenoriat, probleme globale și multe alte teme - în peste 100 de limbi.

Organizate independent, evenimentele TEDx ajută la răspândirea ideilor în comunitățile din lumea întreagă. TEDx este un program de evenimente locale, auto-organizate, care aduc oamenii împreună pentru a împărtăși o experiență TED-like.

Tema "Lemon and Sweets" promite o incursiune în lumea ideilor și gusturilor variate, aducând în prim plan două elemente aparent contrastante: tonurile acrișoare ale lămâii și dulceața experiențelor de neuitat. Este un eveniment care va stimula mintea și va oferi oportunitatea de a savura inspirația și creativitatea la superlativ.

Speakerii din această ediție TEDxCopou sunt: Sorin și Diana Gadola – Pionierii sănătății integrative; Felix Pătrășcanu - Owner Fan Courier; Vladimir Poroch - Medic primar chirurg; Vlad Ungureanu - Președinte Internațional School Chess Union (ISCU); Vasilica Stoiciu Frunză – Muzician, pianist colaborator şi cadru didactic la Universitatea Naţională de Arte „George Enescu” Iaşi; Silviu Petcu – Divertis și Distractis, actor; Geta Lupu - Avocat. Mediator. Președinte al Asociației “Justiție pentru Minori”; Adrian Serghie – Ilustrator; Andra și Andrei Dodițe - Aer De Vacanță - Exploratori, Travel Influencers; Ion Dafinoiu - Profesor universitar emerit, psiholog; Dan Tudorache - Antreprenor, Psiholog și Solution Architect; Irina Cațighera - Doctor - Scriitor - Călător de bun gust; Andreea Ogăraru – Public Relations Specialist & Brand Manager; Bogdan Puiu - Chef, trainer și marketer.

Acești vorbitori vor aborda subiecte diverse și provocatoare care vor oferi o perspectivă nouă asupra lumii noastre în continuă schimbare.

 Cu gândul că ți-am făcut poftă de ceva dulce, acrișor și ceva fermecător, te așteptăm la TEDxCopou pe 11 noiembrie la Ateneul Național din Iași.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related