SHOW the agency semnează campania de lansare SETHÈ, un nou brand de bijuterii de lux

SHOW the agency semnează campania de lansare SETHÈ, un nou brand de bijuterii de lux

SHOW the agency, agenția independentă de publicitate și brand experience, semnează identitatea și campania de lansare pentru SETHÈ, un nou brand de bijuterii de lux care a deschis primul magazin în Băneasa Shopping City.

SETHÈ își propune să reinventeze modul în care clienții se raportează la bijuteria de lux, viziunea creativă a brandului fiind definită de supra-accesorizare, asocieri inedite și pasiune față de luxul subtil de zi cu zi.

“Am vrut să facem o campanie de lansare care să schimbe modul în care se comunică și prezintă campaniile de bijuterii de lux – să ne îndepărtăm de clasic, fără a pierde din eleganță și să îndrăznim să dăm curs impulsului atunci când avem dorințe. Despre dorință vorbim chiar în numele brandului, SETHÈ, și am ilustrat asta printr-o campanie creativă cu focus pe supra-accesorizare și senzația fervidă pe care aceasta o oferă.”, Joaquin Bonilla, Creative Director SHOW the agency.

Campania de lansare a brandului imaginează un univers fluid, folosind elemente precum apa, șampania sau gheața, poziționate în contexte antitetice clasicismului bijuteriilor de lux: la piscină sau saună, în cadă sau în duș.

“Din experiența a nenumărate campanii de luxury fashion Am realizat că alăturarea produsului de lux unei situații uzuale, de rutină, crează autenticitate.  Am plasat diamante în contexte în care nu te-ai aștepta să le vezi pentru a sfida paradigma că aceste pietre prețioase sunt destinate doar ocaziilor speciale și nu stilului de zi cu zi.”, Joaquin Bonilla, Creative Director.

Bijuteriile SETHÈ evită asocierea cu zona clasică, a produselor purtate doar la ocazii speciale și oferă libertate absolută atunci când vine vorba de combinații neașteptate în outfit-urile zilnice.

“Alături de agenția SHOW am vrut să poziționăm în piață o campanie fresh, contemporană, creativă, care schimbă paradigma în comunicarea luxury și ne susține lansarea de brand care oferă libertate stilului personal.”, Iana Budeanu, CEO, SETHÈ.

SHOW The Agency este o agenție independentă de publicitate și brand experience, fondată în București. Agenția oferă o paletă integrată de servicii de ATL, BTL și Digital, prin poziționarea ca partener de business pentru clienții săi.

Agenție: SHOW the agency
Client: SETHÈ, Iana Budeanu - CEO
Creative Director: Joaquin Bonilla
Managing Director: Calin Ichim
Director of Product: Evelina Din
Fotograf: Oltin Dogaru
Video: Bogdan Fundali
Styling: Ovidiu Buta
Hair: Sebastian Sîrghie
Make-up: Mihaela Cherchiu
Model: Silvia (Mandarina Models)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related