SHOW the agency este noua agenție de PR & Influencer Marketing NIVEA

SHOW the agency este noua agenție de PR & Influencer Marketing NIVEA

SHOW the agency, agenția independentă de comunicare și brand experience, anunță parteneriatul cu Beiersdorf România, compania germană ce deține brandul NIVEA, stabilit în urma unui proces de pitch finalizat la sfârșitul lui 2023.

Agenția adaugă portofoliului său  unul din principalii jucători din industria de skin care, pentru care va presta servicii de Influencer marketing, PR și experiențe de brand care să susțină campaniile și lansările programate pentru acest an.

“Suntem încântați să deschidem anul cu acest anunț care, în mod evident, înseamnă foarte mult pentru noi. Încrederea pe care ne-a oferit-o echipa NIVEA ne confirmă încă odată că produsul nostru și abordarea pe care o avem reprezintă o formulă câștigătoare. Mă bucură că am găsit o echipă cu care avem chimie și cu care putem discuta despre un adevărat parteneriat prin care dezvoltăm campanii de impact.”, Călin Ichim, Executive Director.

SHOW the agency va sprijini brandul NIVEA în coordonarea de campanii de influencer marketing pentru comunicarea produselor existente, dezvoltarea de proiecte speciale, experiențe de brand și evenimente pentru a marca extinderea portofoliului și comunicarea inițiativelor de CSR planificate pentru acest an.

"Suntem pregătiți să punem bazele unei noi colaborări alături de SHOW the agency. Am simțit încă de la primele interacțiuni că putem dezvolta un parteneriat stabil, bazat pe încredere și pasiune. Așteptăm cu nerăbdare noile proiecte și suntem convinși că vom avea rezultate pe măsură.”, Rumiana Kovacheva, Marketing Manager Beiersdorf România, Bulgaria & Rep. Moldova.

“Produsul agenției este, înainte de toate, creative driven – așa că tot ce facem este rezultatul unui proces prin care încercăm să surprindem în mod constant. În procesul de pitch am vrut să venim cu concepte și propuneri out-of-the box care să ofere clientului o perspectivă fresh asupra modului în care poate comunica. Acum că putem pune în aplicare aceste idei suntem convinși că rezultatele se vor vedea în lunile următoare, atât în contextul comunicării cât și în market share.”, Evelina Din, Director of Product.

“Fiind dintotdeauna pasionat de povești mi-am dorit să lucrez cu branduri care înțeleg valoarea storytelling-ului menit să inspire comunități. Împreună cu NIVEA ne propunem să conturăm o comunicare creativă și inspirațională care să facă publicul atent la ce avem de spus.”, Joaquin Bonilla, Creative Director.

SHOW the agency este o agenție independentă de publicitate și brand experience, fondată în București. Agenția oferă o paletă integrată de servicii de PR, ATL, BTL și Digital, prin poziționarea ca partener de business pentru clienții săi.

Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovației în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari și mai importante branduri globale. Manifestând mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related