Top Talents România: 16 ani, 4000 de tineri cu potențial și 35 de parteneri de tradiție

Top Talents România: 16 ani, 4000 de tineri cu potențial și 35 de parteneri de tradiție

 Top Talents România, cea mai mare conferință din țară pentru tinerii cu potențial, se întoarce cu o nouă ediție în această toamnă, pe 17-18 noiembrie, la InterContinental Athénée Palace Bucharest. Pe lângă sesiunile de keynotes și workshop-urile în cadrul cărora participanții vor afla numeroase informații valoroase de la lideri din diverse domenii de activitate, tinerii își vor putea găsi și jobul mult visat la una dintre companiile de top prezente la eveniment. Mai mult, de la Top Talents nu vor lipsi nici surprizele și premiile de neratat care vor transforma această experiență în una memorabilă.

În cei 16 ani de activitate, Top Talents a reușit să creeze o comunitate impresionantă de peste 4000 de tineri cu potențial. Pe lângă rezultatele academice excepționale pe care le obțin, aceștia se implică activ în diverse activități extracurriculare și proiecte internaționale care contribuie semnificativ atât la dezvoltarea lor profesională, cât și la cea personală. În cele 2 zile dinamice de networking din cadrul conferinței, profesioniștii de astăzi îi întâlnesc pe liderii de mâine, oferindu-le acestora din urmă o doză de inspirație și sfaturi importante care îi vor ghida în viitoarea lor carieră.

Top Talents se desfășoară și anul acesta în format exclusiv fizic pentru a putea facilita inspirația, networking-ul de calitate și oportunitățile de carieră fără bariere. Astfel, 200 de candidați vor avea șansa să interacționeze cu manageri de succes ai companiilor din Top 100 Most Desired Employers. Pe deasupra, aceștia vor avea acces prioritar la oportunități de carieră, precum programe de internship, programe de management trainee și poziții entry-level.

Participanții vor putea participa gratuit la Keynotes Sessions, Workshops și Q&A Sessions prin intermediul cărora vor afla poveștile de succes ale speakerilor români și internaționali care inspiră, pregătesc și dezvoltă următoarea generație de lideri. În cea de-a doua zi de eveniment va avea loc StartUp Competition, un concurs pe echipe creat pentru a simula un interviu de grup. Astfel, provocarea tinerilor va fi să găsească împreună idei inovatoare de business și, la sfârșit, să le prezinte în fața unui juriu format din reprezentanții companiilor.

Și, pentru că surprizele se vor ține lanț, tinerii vor avea șansa de a câștiga invitații la Electric Castle 2024 oferite de Lidl România, partenerul strategic al festivalului și partenerul principal al Top Talents.

Top Talents este dedicat proaspeților absolvenți de studii de licență sau masterat, cu rezultate academice deosebite. Totodată, un criteriu important în procesul de selecție este ca aceștia să fi luat parte la diverse programe de dezvoltare și activități extracurriculare, să fi fost membrii unor ONG-uri sau să fi participat la experiențe internaționale, precum Erasmus sau Work&Travel.

Tinerii care vor lua parte la eveniment vor avea ocazia să interacționeze cu reprezentanți ai unor companii de top, precum Lidl România, partenerul principal Top Talents, BAT Romania, JTI Romania, Michelin Romania, Ursus Breweries, Vodafone Romania, Austrian Business Agency - Work in Austria, Deloitte Romania, L’Oreal Romania și PRO TV.

Printre speakerii care își vor împărtăși cunoștințele valoroase în cadrul evenimentului se numără Adela Strakova, Social Entrepreneur, TedX Speaker & Certified Coach, Simona Stavrositu, Director @ Micheline Corporate & Business Shared Services Bucharest și Vanya Panayotova, Manager General @ L’Oréal Romania.

Cei care vor să ia parte la o experiență premium de învățare și dezvoltare se pot înscrie la TOP Talents pe Inscrie-te la Top Talents '23 - Top Talents Romania (hipo.ro) până pe 13 noiembrie. 

Catalyst Solutions este o companie de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 17 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum:   

  • DevTalks, cea mai asteptată conferință IT, care reunește 3.500 de profesioniști pasionați de web, online, cloud computing, big data și alte tehnologii sau trenduri IT.   
  • DevCon, cea mai influentă conferință dedicată profesioniștilor IT. Pe 1 și 2 Noiembrie vor avea loc 9 conferințe dedicate, care ating o varietate de tehnologii și arii de interes, precum: Java, .NET, Data, AI & Machine Learning, Web & Mobile, și nu numai.  
  • hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;  
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, are loc pe hipo.ro de două ori pe an și aduce impreuna 200.000+ candidați și 80 angajatori la fiecare ediție;  
  • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români;  
  • Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piață care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.  
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta specializata in solutii de recrutare si employer branding. Suntem prima companie din Romania care ofera servicii complete de employer branding pornind de la... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related