Spiritul fabulos al lui Paul Tanicui

Initial acest interviu ar fi trebuit realizat dupa succesul "Teacher's Film Festival" actiune gandita la nivel conceptual de Paul Tanicui, in acea vreme copywriter la Publicis Dialog, agentia care a dezvoltat si implementat acest proiect. Nu s-a putut realiza atunci din motive obiective, Paul fiind plecat din tara pentru mai mult timp.

Paul Tanicui nu este neaparat unul dintre numele "de scos in fata" in publicitatea romaneasca, dar, pentru cei care-l cunosc, performante lui creative s-au remarcat cu precadere in proiecte underground, numele lui fiind legat de aparitia pe piata a brandurilor Shukar, Shukar Collective, dar si de numeroasele premii internationale obtinute cu filmele documentare dedicate acestor muzicanti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune


Comentarii

raluca raluca
acum 12 ani
Paul Tanicui pare un spirit fabulos, ca si ceilalti 22.999.999 romani... Dar asta nu inseamna ca o sa intervievati de acum si pe ceilalti 'spe care au plecat in ultimii ani din grupul pro-georgescu, nu?

Sa recunoastem, titlul induce grav in eroare. Fabulospirit nu are legatura cu Paul Tanicui mai mult decat are cu mine sau cu voi...

raluca raluca
acum 12 ani
ma asteptam sa corecteze cineva, in aproape 2 zile, faptul ca spiritul e A lui Tanicui... voi nu verificati macar titlurile inainte de a da enter?
Radu Radescu
acum 10 ani
Acordul pronumelui posesiv e bine facut, substantivul "spirit" fiind de gen masculin, nu feminin. Mai pune mana pe o gramatica de a 5-a.


Related