glo™ Creative Camp la Control. Un performance electrizant by Ioana Milculescu Live Show

glo™ Creative Camp la Control. Un performance electrizant by Ioana Milculescu Live Show

Cum poți să lupți cu griul de noiembrie și să dai un restart mental în mijlocul săptămânii? Cu un concert electric care schimbă vibe-ul în bine și aduce energia de weekend marți seara, când ai cel mai mult nevoie de ea. glo™ Creative Camp a adus inspirația de la Electric Castle în Control, cu Ioana Milculescu Live Show. 

Ioana a ridicat telefoanele în aer de la primele beat-uri. S-a dansat și s-a cântat pe ritmuri de folclor românesc, mixat cu rap și old breakbeats, iar energia de festival a animat publicul din Control, electrizat & inspirat de un show memorabil.

 

Un performance electric

Vara e departe, noiembrie nu se remarcă în calendar prin inspirație, dar să nu ne descurajăm. Avem soluții de regăsire a mojo-ului pierdut. De exemplu, vă povestim cum a adus glo™ Creative Camp o doză bună din atmosfera de festival în centrul Bucureștiului. După ce a fost lansat pe scena Electric Castle, show-ul Ioanei Milculescu a ajuns marți seară în Control.

Un performance plin de energie, cu hip-hop și balade urbane, unde s-a simțit colaborarea creativă liberă, iar conexiunea cu publicul a transformat seara într-o experiență electrică.

Ioana trăiește complet muzica și asta se vede pe scenă. Performance-ul ei este instinctual, organic, lipsit de orice artificiu. Prin vocea ei puternică, muzica devine emoție pură, iar dansul este molipsitor.

 

Folclor în forme noi

Ioana Milculescu a creat primul ei album în glo™ Creative Camp, locul unde artiști din diferite genuri și țări compun și experimentează împreună, descoperind astfel beat-uri și forme de manifestare noi. Aici, Ioana a colaborat, a mixat și a exersat în mai multe sesiuni coordonate de Bean MC și Afo. Un proces creativ unic care a dat naștere unui album cu povești vechi, spuse pe ritmuri fresh.

Ioana a absolvit Facultatea de Limbi Străine, dar muzica a fost dintotdeauna pasiunea ei. Relația ei cu muzica și folclorul a început în copilărie, pe malul Dunării, unde a crescut. A mers apoi la festivaluri de folclor din țară, unde a cunoscut mai bine acest univers și l-a îmbrățisat treptat.

Călătoria ei muzicală a început cu folclorul, iar acest element a rămas constant în evoluția ei artistică. Prin folclor, rămânem conectați la trecutul nostru, crede Ioana. E o formă de conexiune cu propria identitate culturală. 

”Cultura spirituală e ca cei șapte ani de acasă. Ar trebui să nu lipsească nimănui”, spunea Ioana într-un interviu. 

Ritmurile folclorice mixate cu rap & beat-uri noi au inspirat și publicul din Control, marți seară. Sperăm ca baladele ei urbane să răsune pe cât mai multe scene din România. 

Pentru a fi la curent cu toate proiectele creative pe care le lansează brandul, follow glo_romania pe Instagram și fă parte din comunitatea efervescentă a glo™.

(+18). glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related