Top 4 activități de neuitat pe care le poți face alături de glo™ la Electric Castle 2022

Top 4 activități de neuitat pe care le poți face alături de glo™ la Electric Castle 2022

glo™ susține și anul acesta arta și unicitatea sub umbrela proiectului Rebels with a Cause, prin manifestările artistice care îmbină distracția cu creativitatea. Astfel, în ediția Electric Castle de anul acesta, glo™ a pregătit iubitorilor de artă și distracție o mulțime de surprize, ca tu să poți să te bucuri de experiențe unice alături de prietenii tăi. Stai aproape de noi și urmărește-ne pe Instagram dacă nu o faci deja, pentru multe surprize.

Anul acesta glo™ a pregătit o mulțime de activități ce îți vor transforma cele 5 zile de festival in amintiri memorabile.
Cum îți sună prieteni, muzică, distracție, artă și experiențe unice, toate la un loc?

#1 Ridică-te deasupra mulțimii cu balonul cu aer cald!

Și anul acesta, cap de afiș vor fi baloanele cu aer cald puse la dispoziție de glo.romania, care te vor ridica deasupa peisajului impresionant. Pe lângă faptul că vei avea ocazia să te bucuri de priveliștea întregului festival de sus, această experiență unică îți va oferi ocazia să petreci timp alături de prietenii dragi și să creați amintiri instagramabile și de suflet.

 

#2 Descoperă instalațiile realizate de artiști români!

Inițiativa Rebels with a cause, prin care glo promovează creativitatea și imaginația artiștilor ca parte a misiunii brandului de a susține comunitatea artistică din România, continuă și la Electric Castle 2022! Vino să vezi instalațiile pe care le-am pregătit alături de artiști de la Art Safari, surprinde momentul într-o poză și fii alături de noi în susținerea acestora. Cu siguranță te vei bucura de creații unice, special create pentru atmosfera de festival!

 

#3 Dansează cu mulțimea care te reprezintă

După cum ne-a obișnuit, glo susține talentul și pasiunea pentru activitățile creative, oferind tinerilor muzicieni oportunitatea de a-și etala talentul pe scena Booha din cadrul festivalului Electric Castle. Hai și tu alături de ei la Booha Stage și susține-i pe artiștii aflați la început de drum! Fiecare artist are nevoie de audiența lui pentru a simți că opera sa este bine primită, așadar, distrează-te pentru o cauză cu adevărat importantă și dansează toată noaptea pe scena Booha. Este cel mai firesc mod prin care poți susține artiștii preferați, arătându-le că îți plac creațiile lor!

 

#4 Fii tu în mulțime!

Este adevărat că festivalurile sunt pentru muzică și distracție, dar mai ales pentru outfit-uri care mai de care mai creative. Modul în care ne îmbrăcăm a reprezentat dintotdeauna un portal către personalitatea fiecăruia dintre noi, un mod de comunicare și categoric o cale prin care putem să arătăm dacă suntem sau nu creativi, rebeli, deosebiți și să ne facem pe noi înșine memorabili. În cadrul ediției Electric Castle ai șansa să câștigi un super device glo™ hyper+ UNIQ New Heating Technology, așa că nu ezita să te îmbraci anul acesta așa cum simți și stai aproape de activările glo de la festival.

Hai și anul acesta la Electric Castle și dă-ți frâu liber creativității pe ritmuri de distracție glo™ alături de artiști români la început de drum și de vedete consacrate de pe scena autohtonă și internațională.
Follow glo.romania pentru cele mai autentice surprize de festival.

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related