AdSymphony semnează spotul TV pentru Bronhoklir 

AdSymphony semnează spotul TV pentru Bronhoklir 

Produsul Bronhoklir, al companiei Stada, este un sirop de tuse natural, din plante, disponibil pentru tuse uscată, tuse productivă și tusea fumătorului. Compania Stada și-a dorit să comunice publicului simplu și eficient, printr-un spot TV, faptul că siropul Bronhoklir reprezintă o soluție adaptată pentru orice tip de tuse, oricând la îndemână, fiind disponibil la sticlă și plic, cu adresabilitatea completă, pentru copii (3 ani+) și adulți. 

Pe o scară ipotetică a gradului în care afecțiunile sezonului de răceală și gripă ne perturbă activitățile, probabil că tusea s-ar situa pe o poziție inferioară. Toată lumea tușește uneori, iar în sezonul rece, putem pune cu ușurință tusea pe seama frigului și cel mai probabil reușim să o ignorăm. Dar tusea poate fi acea mică piatră din pantof pe care, dacă nu o îndepărtezi, s-ar putea să-ți încurce planurile mari. Cu umor, Marin Sorescu a reușit să ilustreze perfect situația prin poezia “Tușiți”: la cele mai bune replici ale mele ai tuşit, scorpie bătrână”. Tusea se poate dovedi un inconvenient major în momente cheie, dar cel mai important rămâne faptul că reprezintă un aspect al sănătății de care ne putem îngriji simplu, rapid și eficient cu produse din plante, naturale.  

Agenția AdSymphony, pornind de la brieful de creație, s-a ocupat de producția spotului Bronhoklir - în totalitate post-producție cu grafică 3D - , iar editarea, decupajul și realizarea spotului au fost realizate de agenție in-house. 

 

Echipa Stada România: Oana Iliescu (Business Unit Head Consumer Health Care), Ecaterina Andreică (Brand Manager) și Ștefania Pastramă (Brand Manager).
Echipa AdSymphony:  Andra Spirea (Account Manager & Producator), Răzvan Chiș (artist 3D), Michael Vîrvăroiu (Senior Editor Video), Iulian Sin (Art Director), Alex Grivei (Account Director).

Spotul este aliniat la estetica brandului Bronhoklir, iar forma simplă, curată, minimalistă a fost desemnată pentru a sublinia și pune accent pe calitățile unice ale produsului. Siropul Bronhoklir este un sirop din plante, natural, potrivit pentru întreaga familie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AdSymphony

Povestea noastră 1993 - Călătoria noastră pe tărâmul marketingului a început cu producția de materiale publicitare: insigne, brelocuri, clipboard-uri. Echipa era formată din patru persoane. 2017... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related