De la Inovație la Impact Social în 2023: Anul Transformărilor pentru Codezilla

De la Inovație la Impact Social în 2023: Anul Transformărilor pentru Codezilla

Anul 2023 a fost marcat de schimbări semnificative, inovații și avansuri tehnologice disruptive. Codezilla, o companie românească specializată în dezvoltarea de software și furnizarea de servicii digitale, a capitalizat pe deplin această dinamică de piață, utilizând-o ca un catalizator pentru propria sa evoluție.

Un început în forță

Marcând 20 de ani de activitate, Codezilla a început anul în forță, cu un rebranding îndrăzneț, compania adoptând un nou logo modern și minimalist, precum și un nou website, care să reflecte mai corect viziunea și serviciile oferite.

 

Expansiune continuă în 2023

Anul 2023 a venit cu proiecte de extindere ambițioase. După deschiderea primului birou în afara României, în Statele Unite ale Americii, echipa Codezilla a consolidat și echipa locală cu o adiție de calibru: George Dragne, numit Director of Business Development.

"Deși știam că vin într-o echipă versată, am fost surprins de abordarea complexă a proiectelor pe care am găsit-o în Codezilla: oameni cu expertiză, care sunt pregătiți să facă față oricărei provocări. Asta nu face decât să consolideze planul de dezvoltare pe care l-am demarat, iar anul 2024 promite să fie unul plin de proiecte captivante", spune George Dragne.

 

Pe lângă investiția constantă în echipe, Codezilla și-a completat portofoliul de servicii și tehnologii. În plus față de integrarea soluțiilor de inteligență artificială în multe dintre proiectele companiei, s-au dezvoltat și noi capabilități tehnice, precum tehnologia Sitecore. Pentru a completa gama extinsă de servicii de dezvoltare web, Codezilla și-a consolidat echipa de specialiști in-house SEO și a investit în echipele de performance marketing, oferind astfel servicii de digital complete.

Toate aceste dezvoltări au rezultat în creșterea cifrei de afaceri și a portofoliului de clienți și parteneri noi, atât locali, cât și internaționali (SUA și Africa).

 

Investiție într-o societate mai bună

Cu un istoric de implicare în soluții de mobilitate urbană eficiente și eco friendly, Codezilla, dezvoltatorul din spatele proiectului Splash, a dus angajamentul său mai departe în 2023 prin crearea platformei EcoHop, ce urmează să fie lansată anul viitor. Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ în susținerea transportului sustenabil, oferind o soluție cuprinzătoare care supervizează și optimizează procesul de încărcare a vehiculelor electrice.

Călătoria Codezilla în 2023 a fost remarcabilă, conturând nu doar viitorul tehnologiei, ci și contribuind la schimbări sociale pozitive, iar 2024 se anunță a fi și mai bun!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related