Codezilla se extinde și în SUA - a deschis un birou în Chicago

Codezilla se extinde și în SUA - a deschis un birou în Chicago

Compania românească de dezvoltare de software Codezilla anunță începerea unui proces de expansiune globală prin deschiderea unui birou în Chicago, Illinois, SUA.

Cu o experiență de peste 20 de ani și peste 120 de programatori, mare parte din serviciile oferite sunt deja livrate pentru clienți internaționali - din Europa și America. Ca parte a strategiei de dezvoltare pe 2023, s-a decis deschiderea unui birou în SUA, pentru facilitarea comunicării locale cu clienții și creșterea business-ului într-un ritm mai alert decât în prezent.

Serviciile de dezvoltare vor fi oferite cu ajutorul echipelor de la sediile din București și Iași. În acest moment, în SUA există doar echipe de suport.

"Nu este un secret faptul că investim în consolidarea brandului și în afara României, iar America a fost o primă opțiune naturală. Acest lucru se datorează oportunităților de acolo, dar și faptului că, atunci când vine vorba despre clienți din Europa, putem asigura mai eficient prezența locală a specialiștilor de la sediile din România" a declarat Sebastian Doroftei, CEO Codezilla.
"Dacă obiectivele asumate sunt atinse, anul viitor vom iniția deschiderea și altor birouri internaționale".

 

Echipa din SUA

Toate demersurile companiei în Statele Unite ale Americii vor fi gestionate de John Hitchins, care a intrat în echipa Codezilla luna aceasta, ca Business Growth Manager.

John vine cu o experiență de peste 25 de ani în coordonarea proiectelor din zona de IT și cu o minte strategică lucrată pe specificul pieței din America. Alinierea naturală la valorile Codezilla, precum și strategia de dezvoltare pe care deja o implementează de la sediul din Chicago, fac din acest parteneriat unul foarte valoros pentru companie, obiectivele lui fiind unele îndrăznețe.

 

Codezilla în cifre

După ce, la începutul anului, a anunțat extinderea portofoliului de servicii și creșterea cifrei de afaceri cu peste 40% față de anul precedent, încasările Codezilla în primele patru luni ale lui 2023 au depășit rezultatele din aceeași perioada a anului trecut.

Așteptările pentru cifrele din anul 2023 sunt mai mari, fiind preconizată o creștere de 25% doar din proiectele din Chicago, dar și o creștere locală cel puțin similară cu cea din anii precedenți.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related