Proiecții speciale Klaus & Barroso, în prezența echipei, la Happy Cinema Sala Luceafărul

Proiecții speciale Klaus & Barroso, în prezența echipei, la Happy Cinema Sala Luceafărul

Marți, 16 ianuarie, Happy Cinema invită publicul la două proiecții speciale Klaus & Barroso, în prezența echipei, la Sala Luceafărul din București, începând cu ora 19:00, respectiv 21:00. Astfel, spectatorii prezenți în sală vor avea ocazia de a cunoaște o parte din echipa filmului și de a afla detalii captivante din culisele peliculei.

Produsă de Bold Film Studio, comedia Klaus & Barroso are în distribuție nume îndrăgite din showbizul românesc, precum: Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Carol Ionescu, Alexandru Ion, Vlad Drăgulin, Rolando Matsangos, Codrin Boldea, Vlad Brumaru, Cezar Antal, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, Victoria Raileanu, Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Cătă Nicolau.

Ca să plătească o datorie urgentă, Klaus, un barman combinator, organizează cu ajutorul fratelui său, Barroso, un bodyguard iute la mânie, o petrecere a burlacilor fără știrea patronilor clubului în care lucrează. Invitații sunt o adunătură colorată de corporatiști, fiecare cu frustrările și obsesiile lui. Petrecerea clandestină merge din rău în mai rău iar cei doi frați sunt presați să găsească soluții pentru fiecare personaj nou-apărut. Dansatoarea angajată de Klaus se ceartă cu nașul și refuză să se mai dezbrace, patroana apare subit în club și amenință că sună la poliție, vecinul de deasupra se plânge de zgomot. Apogeul este venirea unor mafioți puși pe răzbunare. Pot două iubiri imposibile și un strop de onestitate să îi salveze? E comedie, deci probabil că da.

 

Klaus & Barroso – din 16 ianuarie în toate cinematografele Happy Cinema

Klaus & Barroso va fi disponibil începând cu 16 ianuarie în toate cinematografele din rețeaua Happy Cinema. Biletele pentru proiecțiile speciale în prezența echipei se pot achiziționa la prețul de 12 lei.

HAPPYCINEMA® este un lanț de cinematografe cu capital 100% românesc, înființat în anul 2012. În prezent deține o rețea de 10 cinematografe la nivel național iar anual, cinematografele Happy Cinema sunt vizitate de peste 400,000 de clienți. 

HAPPYCINEMA® îți oferă o experiență de calitate la cele mai prietenoase prețuri! Aici mergi cu bucurie de fiecare dată când vrei să trăiești din plin atmosfera filmului pe care ți-ai propus să-l vezi. Biletele pot fi cumpărate direct de la cinema sau online de pe happycinema.ro și cinemagia.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related