AVIS și CONFIDENT COMMUNICATIONS apasă accelerația spre destinații de vis

AVIS și CONFIDENT COMMUNICATIONS apasă accelerația spre destinații de vis

Confident Communications, agenție specializată în comunicare de marketing, a fost selectată pentru România de către Avis, una dintre cele mai mari companii de închirieri auto din lume, pentru a oferi servicii de comunicare 360 - PR, digital, social media, BTL și ATL. Acest parteneriat are ca scop consolidarea notorietății brandului și promovarea beneficiilor oferite de Avis clienților săi B2B și B2C din România și din cele peste 180 de țări în care compania este prezentă.

„Ne bucurăm că Avis România a ales riderii CONFIDENT ca parteneri de cursă lungă și suntem convinși că această colaborare va fi una consistentă. Atât pentru noi, cât și pentru Avis și clienții săi, drumul și destinația sunt la fel de importante”, spune Mara Gojgar, fondator Confident Communications.

„2024 marchează o bornă importantă pentru Avis în România. Este al 30-lea an de când compania activează pe piața locală. Avem planuri mari și stă în spiritul nostru să facem lucrurile mai bine azi decât le-am făcut ieri. Ne bucurăm că ne-am găsit în echipa CONFIDENT un nou partener de drum. Abordarea creativă, strategia propusă și cunoașterea industriei în care activăm ne-au convins și avem încredere că vom duce la un nou nivel comunicarea cu clienții noștri din România”, declară Andreea Somnea, Director Comercial Avis România.

Rețeaua Avis acoperă 7 orașe din România, cu birouri de închiriere în centrele și în aeroporturile din București, Otopeni, Cluj-Napoca, Constanța, Brașov, Craiova și Timișoara. De asemenea, prin intermediul Avis România se pot închiria autoturisme în oricare dintre cele peste 5.500 de locații din întreaga lume, cu asistență în limba română. În plus, închirierea autoturismelor atât pe termen scurt, cât și lung, se realizează prin contracte simple, fără costuri ascunse.

Avis Car Rental operează una dintre cele mai cunoscute branduri de închiriere de mașini din lume, cu aproximativ 5.500 de locații în peste 180 de țări. Avis are o lungă istorie de inovație în industria de închirieri auto și este unul dintre cele mai importante branduri din lume, recunoscut pentru loialitatea clienților. Avis este deținut de Avis Budget Group, Inc. (NASDAQ:CAR), care operează și licențiază marca în întreaga lume. 

Avis România și-a început activitatea în 1994. Cu o experiență de 30 de ani pe piața de închirieri auto, compania a investit continuu în oameni, în rețeaua și tehnologia sa. Scopul principal al Avis România este de a oferi servicii de închiriere auto de înaltă calitate și personalizate în funcție de nevoile clienților săi, astfel încât aceștia să beneficieze de o călătorie plăcută și sigură în România și în străinătate. Avis România este prezent în 7 orașe din țară, cu birouri de închiriere în centrele și aeroporturile din București, Otopeni, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Brașov și Timișoara. 

The CONFIDENT Group, prezent în București și Barcelona, este un cluster de comunicare de marketing format din companii cu expertiză în CEE (România, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia) și Spania.

Focusul CONFIDENT este pe acomodarea clienților internaționali pe piața din România și sprijinirea companiilor din CEE să intre pe piața din vest.

Expansiunea internațională a CONFIDENT Group a fost generată de ambițiile globale ale clienților pe care îi consiliem, dar și din ADN-ul nostru de antreprenori.

În prezent, The CONFIDENT Group este format din două companii CONFIDENT – Marketing communications și VENUS FIVE - servicii de producție foto și video.

Grupul CONFIDENT a dezvoltat expertiză în industrii cheie de consumer și B2B - tech, real estate, retail & FMCG, auto & mobilitate, pharma & medcomms.

CONFIDENT a câștigat mai multe premii pentru campanii de Tech PR și Brand PR în cadrul competiției PR Award, iar în anul 2020, agenția a obținut distincția Consultancy of the Year.

În 12 ani de prezență pe piața din România, agenția a gestionat peste 50 de clienți și campanii. Din portofoliul CONFIDENT fac parte branduri precum AVIS, BLIK, București Mall Vitan & Plaza România (Anchor Grup), CBRE, DSV, Euplatesc.ro, Liberty Galați, Mitsubishi, Mobexpert, Regus, Roche Diagnostics, Signal Iduna, Spaces, Thoughtworks, VTEX, XIAOMI.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related