Noutățile Effie Awards 2024

Noutățile Effie Awards 2024

Misiunea Effie este de seta noi standarde de excelență în marketing și comunicare. Dorim să inspirăm și să aplaudăm comunitatea de marcom, dorim să apreciem și să recunoaștem eforturile tuturor profesioniștilor și ale companiilor implicate în elevarea industriei. În plus, ne propunem să educam, prin Effie, generațiile tinere, care pot vedea în festival un reper de perfomanță.

An de an, aducem noutăți, sau îmbunătățiri, urmând modelul global, adaptat desigur contextului nostru.

Suntem încântați să anunțăm noutățile ediției 2024:

1. O nouă categorie adăugată: GenZ Marketing
2. Am actualizat definiția categoriei Data Drive
3. O campanie poate fi înscrisă în maximum 3 categorii, respectiv o singură categorie de bază (Product/Service Category) și nu mai mult de 2 categorii speciale. Dacă nu se alege o categorie de bază, atunci campania poate fi înscrisă în 3 categorii speciale.
4. Prima rundă de jurizare va dura 10 zile, incluzând 2 weekend-uri
5. Numărul de cuvinte din formularul de înscriere a crescut în anumite secțiuni, pentru a oferi oportunitatea celor care înscriu să își spună mai bine povestea.
6. Nicio categorie nu a fost eliminată!

EFFIE Awards este un festival internaţional sub licenţă EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat în 1968, în SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marcă al industriei de marketing şi comunicare, organizat de International Advertising Association Romania (IAA România), în parteneriat cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related