De Dragobete, Asociația ARGOS propune altfel de iubire, cea a unui pet adoptat

De Dragobete, Asociația ARGOS propune altfel de iubire, cea a unui pet adoptat

În lumea modernă, comunicăm cu propriul nostru slang. Și nu de puține ori este utilizat excesiv în conversațiile intime dintre parteneri, fie ele sincere sau nu. În același timp știm că relațiile dintre oameni sunt toxice într-o proporție de aproximativ 60%, conform unui studiu publicat de Daily Mail. Prin comparație, studiile arată că relațiile oamenilor cu animalele de companie pot reduce stresul, îmbunătăți starea de spirit generală și reduce sentimentul de singurătate, având totodată un impact asupra dezvoltării sau reglării EQ-ului. Conform The Human Animal Bond Research Institute, 74% dintre stăpânii de animale declară că sănătatea lor psihică a fost îmbunătățită semnificativ prin existența acestora în viețile lor.

Campania de awareness “Afecțiune pe bune, asta-i cu adevărat cool” lansată de către membrii asociației împreună cu o echipă de creativi din industria de advertising utilizează o serie de expresii recurente din conversațiile moderne, day-to-day, dramatizate într-un mod ironic tocmai pentru a puncta explicit frumusețea și simplitatea derivată din interacțiunea susținută cu un animal de companie.

Prin paralela cu conversațiile moderne, Asociația ARGOS își propune să aducă în prim plan beneficiile afecțiunii directe pe care oamenii o primesc, pe bune, din partea unui pet. 

“Asociația ARGOS își propune să salveze și intermedieze adopția, dar și să iubească necondiționat orice animal care îi trece pragul. Prin campanii și inițiative de conștientizare și educare, ne dorim să susținem creșterea generațiilor viitoare în același spirit, tocmai pentru ca schimbarea la nivel social să fie cu atât mai solidă. Profităm de Dragobete și arătăm, într-un mod jucăuș, că relația cu un animal este sinceră, fără filtre,” spune George Stere, Co-Founder & President Asociația ARGOS. 

Găsești afecțiune pe bune la Asociația ARGOS. Arăta-le că-ți pasă și ție, cu o donație sau cu o adopție.

 

Credits:

Echipa Asociația ARGOS
George Stere - Co-Founder & President
Daniel Chioveanu - Co-Founder & Fundraiser
Alexandra Andreea Radu - Co-Founder & Volunteer Coordinator
Andrei Constantinescu - Communication Officer

Echipa de campanie
Alexandra Manoilă - Senior Copywriter
Corina Ioniță -  Senior Art Director
Alexandra Andrei - Head of Digital
Alina Șincu - Content Writer
Victor Culapov - Technical Lead

Asociația ARGOS își concentrează eforturile către salvarea, ocrotirea și găsirea familiilor potrivite pentru animalele fără adăpost din România și își propune să lupte împotriva percepției eronate care, la nivel național, generează acte de abuz și violență împotriva animalelor prin campanii susținute de conștientizare și educare. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related