Andrei Niculae, vocea emblematică de la Virgin Radio, si VIRAL NATION ROMANIA se alătură evenimentului Radio Days Europe

Andrei Niculae, vocea emblematică de la Virgin Radio, si VIRAL NATION ROMANIA se alătură evenimentului Radio Days Europe

Ȋntr-o mișcare care marchează o nouă etapă în cariera sa de radio, Andrei Niculae, una dintre cele mai recunoscute voci de la Virgin Radio, a anunțat că va participa la Radio Days Europe, un eveniment prestigios în industria radiofonică, participare sustinuta de Viral Nation Romania.

Radio Days Europe este locul de întâlnire pentru cei mai inovatori și influenți profesioniști din lumea radio și audio, iar editia de anul acesta va avea loc in perioada 17-19 martie, in Munchen, Germania. Andrei, cunoscut pentru show-ul său plin de energia și pentru legătura autentică pe care o stabilește cu ascultătorii, va fi prezent pentru a împărtăși cunoștințele și insight-urile dobândite în timpul carierei sale dinamice.

"Participarea la Radio Days Europe este un pas natural în evoluția mea profesională," a spus Andrei Niculae. "Sunt entuziasmat să mă întâlnesc și să învăț de la colegi din întreaga lume și să aduc înapoi în țară cunoștințe și inspirație care să ajute la îmbunătățirea experienței radio pentru ascultătorii noștri fideli."

Prezența lui Andrei la Radio Days Europe este o confirmare a talentului și a dedicării sale pentru industria radio, Virgin Radio exprimându-și mândria și susținerea deplină pentru această nouă inițiativă.

"Suntem onorați că Andrei reprezintă viziunea noastră și valorile la un asemenea nivel," au spus cei din echipa Virgin Radio Romania. "Știm că va avea un impact semnificativ prin participarea sa și va contribui la formarea viitorului radio la nivel global."

În cadrul Radio Days Europe, Andrei va discuta despre unul dintre cele mai importante proiecte din cariera sa de până acum: “Maratonul lui Niculae”.  

„Maratonul lui Niculae” are 10 ediții, ultima fiind cea mai mare de până acum. Andrei a petrecut 51 de ore ON AIR și online, transmițând emisiunea pe TikTok. A avut 72 de invitați (influenceri, artiști și persoane publice). În ultimele ediții a stat ON AIR 7 ore, 9 ore, 12 ore, 24 ore, 48 ore, 36 ore, 12 ore, 48 ore și 12 ore.

Andrei va fi disponibil pentru interviuri și întrevederi înainte de eveniment pentru a discuta despre planurile sale pentru Radio Days Europe și despre viitorul radio-ului în era digitală.

Viral Nation România este o agenție de prestigiu specializată în gestionarea campaniilor de influencer marketing de succes dar și a managementul creatorilor de conținut. Agenția se concentrează pe generarea de conținut autentic și impactant, care să ajute brandurile să atingă audiența lor țintă în mod eficient. Echipa de experți a Viral Nation România oferă servicii personalizate, dezvoltând strategii de influencer marketing adaptate nevoilor și obiectivelor fiecărui client. Prin intermediul colaborărilor cu influenceri de top și prin utilizarea celor mai recente tehnologii și instrumente de analiză, agenția se angajează să ofere rezultate remarcabile și să genereze impact real pentru brandurile partenere.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related