Topul celor mai de succes femei din România în 2024

Topul celor mai de succes femei din România în 2024

A devenit deja o tradiție ca la fiecare început de primăvară să facem un top al celor mai de succes 10 femei din România, bazat pe propunerile și voturile cititorilor.

Cu alte cuvinte, este vorba despre un top care reflectă succesul feminin din mentalul colectiv ce-și dă refresh odată la 365 de zile.

Ca și anul trecut, pe locul 1 avem un self-made icon al televiziunii, o femeie care, prin profesionalismul ei și prin consecvență, a ajuns să fie menționată chiar și în unele manuale de istorie.

Pe locul 2 le avem pe cele două femei care au reușit ce n-a reușit Statul român în 30 de ani – să facă un spital, unul care pentru țara noastră pare un adevărat OZN. Ele sunt două femei care salvează vieți la propriu, iar față de anul trecut, ele au urcat în acest top 9 poziții.

Nu puteau să lipsească nici sportivele care au făcut ca tricolorul să urce de nenumărate ori pe podiumurile de la competițiile internaționale; dar, nici artistele ale căror creații muzicale ne-au marcat viețile – unii dintre noi s-au îndrăgostit pe piesele lor, alții poate au trecut mai ușor prin despărțiri datorită pieselor lor care vorbesc despre asta.

Suntem cu gândul (nu doar în această lună) la tot ce au realizat aceste femei cu adevărat deosebite, dar și la felul în care poveștile lor pot inspira, motiva și deschide drumurile pentru alte milioane de femei din întreaga lume, nu doar din România.

Campania Zile si Nopți a avut loc în perioada 1 – 20 februarie 2024, iar în total au votat 1837 persoane. Întrebările au fost deschise, iar fiecărui respondent i s-a cerut să propună în top 3 femei de succes din România. Sondajul a fost făcut în parteneriat cu firma de studii de piață, brandberry.ro.

 

TOP FEMEI DE SUCCES 2024

LOCUL 10 - new entry
Irina-Margareta Nistor
Cuvânt cheie: #voceafilmelor

LOCUL 9
Andreea Marin (– 4 locuri față de topul de anul trecut)
Cuvânt cheie: #surprizesurprize

LOCUL 8 (+1)
Andreea Raicu
Cuvânt cheie: #fashion

LOCUL 7 (-3)
Andra
Cuvânt cheie: #muzică&tv

LOCUL 6 (-3)
Simona Halep
Cuvânt cheie: #tenis

LOCUL 5 (+1)
Delia
Cuvânt cheie: #muzică

LOCUL 4 (-2)
Cristina Bâtlan
Cuvânt cheie: #musette

LOCUL 3 (+4)
Nadia Comăneci
Cuvânt cheie: #gimnastică

LOCUL 2 (+8)
Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu
Cuvânt cheie: #noifacemunspital

LOCUL 1 (-)
Andreea Esca
Cuvânt cheie: #știrileprotv

Topul este disponibil online pe zilesinopti.ro/top-femei-de-succes și pe topfemeidesucces.ro

Top Femei de Succes este o campanie Zile și Nopți powered by Magic FM.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related