Golden Brau are o noua infatisare

Cea mai noua campanie Golden Brau, "Golden Moments", care are la baza spotul TV "Antrenorul" este completata de noua infatisare a sticlei: o eticheta mai moderna si dinamica, care aduce un plus de valoare calitatii berii.

Noua eticheta Golden Brau contine atat elemente noi precum cele doua medalii de aur castigate de marca Golden Brau pentru calitate in cadrul prestigioasei competitii internationale Monde Selection, de la Bruxelles, dar pastreaza si elemente vechi precum forma octagonala a etichetei si elementele grafice ce ii confera brandului autenticitate.
Marius Melesteu, Commercial Director Heineken Romania
"Golden Brau doreste sa ofere tot ce este mai bun consumatorilor sai. Astfel, pe langa calitatea deosebita ce a fost recunoscuta la nivel international, Golden Brau are o noua eticheta, mai moderna. Noua infatisare a sticlei nu schimba cu nimic identitatea marcii si calitatea berii Golden Brau. Aceasta face parte din noua platforma de comunicare a brandului, alaturandu-se campaniei de imagine Golden Moments."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related