McCann Erickson este desemnata agentia Heineken si Golden Brau

Agentia McCann Erickson a castigat contul de strategie si creatie pentru Heineken si Golden Brau, doua din brand-urile din portofoliul companiei Heineken Romania.

"Berea e pur si simplu un segment foarte ofertant. Sigur ca e cel mai competitiv, dar asta e baza provocarii de a face o treaba buna. Suntem foarte incantati ca avem ocazia de a lucra cu doua brand-uri frumoase: Heineken si Golden Brau. De la inceputul discutiilor, am simtit ca vorbim aceeasi limba - asa ca abia asteptam sa primim primele brief-uri si sa ne demonstram fortele", e de parere Daniela Knecht (Deputy Managing Director, Client Service & Business Development, McCann Erickson).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VMLY&R COMMERCE

VMLY&R COMMERCE este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related