KIKO Milano pornește într-o călătorie plină de culoare în România alături de Pandorra Story

KIKO Milano pornește într-o călătorie plină de culoare în România alături de Pandorra Story

Într-un pas captivant spre expansiune, KIKO Milano, renumitul brand italian de cosmetice, este încântat să-și anunțe intrarea pe piața vibrantă din România. Cu o moștenire bogată de a oferi produse de beauty și îngrijire a pielii de înaltă calitate, KIKO Milano este gata să captiveze inimile fanilor din România.

„Suntem încântați să ne lansăm în această călătorie pe piața dinamică din România”, a spus Goldie Panovlepi, Commercial Director KIKO MILANO, Grecia, Cipru, Bulgaria și România. „Industria beauty a României este plină de potențial și suntem bucuroși să prezentăm produsele noastre inovatoare consumatorilor exigenți de aici. Suntem încrezători în capacitatea noastră de a crea conexiuni semnificative și de a avea un impact de durată. Magazinul din ParkLake este primul episod din povestea noastră.”

Noul magazin KIKO Milano promite să fie un refugiu pentru iubitorii de machiaj, oferind o gamă extinsă de produse de înaltă calitate concepute pentru a inspira creativitatea și exprimarea de sine, la prețuri super accesibile. De la rujuri vibrante la produse esențiale de lux pentru îngrijirea pielii, KIKO Milano se angajează să ofere clienților o experiență de cumpărături de neegalat.

”Numele de KIKO Milano nu mai are nevoie de vreo prezentare și suntem încântați că îi putem ajuta în acest nou episod din povestea lor. Călătoria noastră cu KIKO Milano reprezintă nu doar o colaborare, ci o viziune comună a creativității, autenticității și pasiunii pentru frumos. Suntem încântați să colaborăm cu un asemenea brand și să jucăm un rol esențial în drumul lor pe piața din România.”, Mădălin Munteanu, Communication Manager Pandorra Story Style.

Iubitorii de beauty vor avea ocazia să descopere hero products-urile din portofoliul KIKO Milano, incluzând cele mai apreciate produse pentru machiaj, îngrijirea pielii și accesorii indispensabile pentru un look perfect.

KIKO Milano oferă o gamă diversificată de produse, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client, astfel încât să poată găsi mereu exact ceea ce își doresc pentru a-și exprima frumusețea într-un mod unic și autentic.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pandorra Story

La Pandorra, spunem povesti care in final devin evenimente, campanii, training-uri sau team building-uri. Intrucat credem ca o idee creativa, puternica si cuvintele potrivite pot transforma un produs, o echipa, o... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related