Anul acesta glo™ revine la Milano in Brera Design District ca sponsor principal Fuorisalone 2024

Anul acesta glo™ revine la Milano in Brera Design District ca sponsor principal Fuorisalone 2024

După succesul înregistrat la ediția trecută a evenimentului Milano Design Week, glo™, unul dintre brand-urile de top ale BAT, confirmă participarea la Fuorisalone 2024, in perioada 15 - 21 aprilie.

 

Susținător al proiectelor culturale

În rolul său deja consolidat de susținător al proiectelor culturale, glo™ va fi protagonist al Brera Design District, cu o lucrare unică conceputa si realizată in întregime de către artistul Emiliano Ponzi, unul dintre cei mai renumiți ilustratori ai peisajului internațional. Cunoscut pentru stilul său conceptual, clar și rafinat, Ponzi va reprezenta natura inovatoare, incluzivă și avangardistă a brand-ului glo™ printr-o instalație captivantă, cu componentă tehnologică interactivă, combinând în mod coerent tema «Materia Natura» a Fuorisalone 2024 cu viziunea glo™.

 

Instalație de artă marca glo™ pregătită să eleveze Brera Design District din Milano

glo™ își dorește să pună accent pe experiența consumatorului adult reproducând în mod artistic spiritul pozitiv și incluziv al brandului printr-o călătorie imersiva și aspirațională. Proiectul artistic, gândit și realizat în întregime de către Emiliano Ponzi, invita vizitatorii sa parcurgă un tunel vibrant unde realitatea și ficțiunea se vor îmbina și vor culmina într-o surpriză neasteptată: o opera de artă naturalistă.

 

Împreună construim o zi de mâine mai bună

Prin intermediul limbajului artistic, glo™ își dorește să se bucure de frumusețea micilor gesturi, să aibă o viziune și o abordare optimistă, pentru a construi împreună, A Better TomorrowTM.

Instalația semnată glo™ si conceputa de catre artistul Emiliano Ponzi vine după succesul ediției 2023 a Fuorisalone, când glo™ a fost protagonistul instalației de artă “Dry Days, Tropical Nights”, un proiect cu puternic impact care „a schimbat fața” impunătorului turn din Largo Treves, organizând în interiorul acestuia, înainte de demolarea lui, evenimente și activități artistice, pentru o ultimă dată de neuitat.

*glo™ este un dispozitiv electronic ce se utilizează împreună cu consumabilele compatibile ce conțin nicotină, o substanță ce creează dependență. Este destinat consumatorilor peste 18 ani. Acest produs nu este lipsit de riscuri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related