Orange a ales Communique Media

Communique Media a castigat licitatia organizata de Orange Romania in data de 16 aprilie. Agentia de BTL va avea ca responsabilitate participarea companiei la CERF, Expozitia si Conferinta Internationala de Tehnologia Informatiei si Comunicatii.

Sarcinile Communique Media includ dezvoltarea conceptului creativ ingloband valorile Orange, dezvoltarea planurilor de arhitectura ale standului si productia sa, avind ca obiective strategice sustinerea identitatii vizuale si a obiectivelor de comunicare aferente produselor si serviciilor ORANGE.

Communiqué Media este o agentie de publicitate infiintata in anul 2001, sub numele de YUCCA. Incepand cu anul 2003, au fost adaugate servicii ATL (creatie, media, productie print si audio video), agentia devenind full service. Pentru a sustine serviciile si noua pozitionare, in anul 2005 are loc un rebranding iar numele agentiei YUCCA devine COMMUNIQUE.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related