Costin Ștucan revine cu o nouă emisiune: iAM Ștucan, primul podcast lansat de iAMSport.ro. Gabi Tamaș, invitatul ediției de debut

Costin Ștucan revine cu o nouă emisiune: iAM Ștucan, primul podcast lansat de iAMSport.ro. Gabi Tamaș, invitatul ediției de debut

iAMsport.ro și Costin Ștucan lansează podcastul iAM Ștucan, cel mai nou proiect video produs de publicația de sport lansată în vara lui 2023.

  • DE STIUT. iAMsport.ro e parte din rețeaua de digital publishing reprezentată exclusiv de Thinkdigital iar podcastul aferent este parte din rețeaua de podcasts a companiei.

iAM Ștucan este locul unde cele mai importante personaje din sportul românesc și nu numai își spun poveștile savuroase, în fața unuia dintre cei mai buni realizatori de emisiuni din România.

În fiecare joi, de la 19:00, pe iAMsport.ro și pe canalul de YouTube iAMSport, Costin Ștucan are invitați de marcă din lumea sportului.

 

Gabi Tamaș, primul invitat la iAM Ștucan

Fostul mare internațional român Gabriel Tamaș este invitatul primei ediții iAM Ștucan, joi, 2 mai, de la ora 19:00.

Campion al României cu FCSB în 2015, Tamaș a reprezentat România la turneul final al EURO 2008, iar de-a lungul timpului a fost în prim-plan-ul mai multor momente controversate despre care nu a ezitat să vorbească în discuția cu Costin Ștucan.

În prezent director sportiv al Concordiei Chiajna, fundașul trecut pe la Dinamo, FCSB, Galatasaray, Celta Vigo, Auxerre sau West Bromwich Albion a oferit detalii picante din cariera sa, fără să evite momentele din viața sa extrasportivă care au ținut în trecut prima pagină a publicațiilor de sport și nu numai. 

 

Costin Ștucan, cea mai bună emisiune conform APS

Recunoscut pentru emisiunile sale de succes din televiziune și din mediul online, Costin Ștucan este unul dintre cei mai relevanți jurnaliști sportivi în activitate. Deținător a două premii speciale din partea Asociației Presei Sportive (pentru Cea mai bună emisiune TV – 2020 și pentru Seria de investigații și reportaje privind mafia pariurilor – 2022), Ștucan a fost implicat de-a lungul anilor în investigații de amploare care au schimbat peisajul sportului românesc.

A făcut parte din echipa care a scris despre neregulile din dosarul ”Loteria”, care a dus la condamnarea la închisoare a lui George Copos și este parte din European Investigative Collaborations (EIC), o rețea internațională de jurnaliști care a investigat Football Leaks, cea mai mare scurgere de informație din istoria sportului mondial.

Fost redactor șef la Sport.ro și ProSport, Costin Ștucan s-a alăturat proiectului iAMsport la începutul lui 2024, iar de atunci semnează articole de opinie și investigații, fiind implicat activ și în managementul publicației. Din această primăvară, Ștucan se reîntâlnește cu urmăritorii săi și prin intermediul unui proiect video de anvergură.

 

iAMsport.ro: un milion de vizitatori unici lunar la nici un an de la lansare

Lansat în vara lui 2023, site-ul www.iAMsport.ro a devenit rapid o sursă importantă de informare pentru pasionații de sport din România, având în acest moment o medie de 1 milion de vizitatori unici lunar.

În luna aprilie 2024, iAMsport.ro a depășit în premieră 100.000 de vizitatori unici într-o singură zi, fiind în continua creștere.

iAMsport.ro este prima publicație din portofoliul iAM Media, o companie cu capital 100% românesc, deținută de acționarii Loredana Apreutese, Simion Apreutese și Victor Vrînceanu, parte a International Alexander Holding.

Pentru mai multe informații și pentru a urmări episoadele podcastului iAM Ștucan, vizitați www.iAMsport.ro și abonați-vă la canalele de social media iAMSport.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related