Most Wanted Ideas semnează cea mai nouă campanie a brandului Spirit din Bulgaria

Most Wanted Ideas semnează cea mai nouă campanie a brandului Spirit din Bulgaria

La finalul anului trecut, compania Policolor-Orgachim a ales agenția Most Wanted Ideas pentru a dezvolta o nouă campanie de imagine pentru brandul premium de vopseluri, Spirit, campanie destinată exclusiv pieței din Bulgaria.

Conform briefului, campania trebuia să scoată în evidență calitatea ridicată a vopselurilor, să se adreseze unui public cu standarde și așteptări înalte, format atât din amatori, cât și din profesioniști (arhitecți, designeri etc) și să întărească poziția de leader a brandului pe segmentul premium din Bulgaria.

Plecând de la o observație de consumator, faptul că zugrăvitul/vopsitul este un proces care se întâmplă odată la câțiva ani și nimeni nu vrea să dea greș, și de la o observație de produs, culori perfecte și putere mare de acoperire, ideea creativă care s-a conturat a fost un manifesto al perfecțiunii pentru a sintetiza într-un singur cuvânt toate calitățile produslui (alb impecabil, culori sublime, rezultate spectaculoase).

Campania a constat într-o execuție TV de 30”, 3 cut-uri TV de 10” și 3 vizualuri declinate în materiale digitale.

„Din punctul nostru de vedere, execuția trebuia să transmită perfecțiune. De aceea, am încercat să oferim o experiență aproape senzorială la nivelul imaginilor, al sunetelor care însoțesc imaginile și al muzicii folosite.”, Andrei Munteanu, Creative & Partner - Most Wanted Ideas.

„Orgachim este lider de piață în Bulgaria în categoria vopselurilor, iar Spirit este un brand creat în urmă cu 8 ani, care a crescut constant în market share, fiind prima opțiune a consumatorilor atunci când aleg efecte creative, albul impecabil și finisajul perfect.

Am pus aşadar pe hârtie tot ce îl face unic pe Spirit: culorile, textura, acoperirea, iar la final, ne-am pus întrebarea: dacă ar trebui să spunem povestea Spirit într-un singur cuvânt, care fi acela? PERFECȚIUNE. Acesta este cuvântul care definește brandul Spirit.

PERFECȚIUNE se traduce în bulgară “sŭvŭrshenstvo”. Adică DESĂVÂRȘIT!.”, Elena Curelaru, Marketing Director  - Policolor Orgachim Group.

Agenția de creație Most Wanted Ideas este cunoscută pentru ideile unor campanii precum România are sânge de rocker/Rock FM, Unisolești/Bunge, Tecșeneni în car la o cafea & Podcastul din Tecșești/Albalact, Generația Gryxx/Gryxx și oferă servicii de creație ATL, Digital și BTL pentru clienți precum Bunge (Unisol), Groupe Seb (Rowenta, Tefal, Krups) sau Otter Distribution.

Echipele  implicate în proiect:

Most Wanted Ideas – Victor "Vikingu" Oprișan (Creative & Partner), Andrei "Beni" Munteanu (Creative & Partner),  Liviu Isop (Creative Producer – LaPost)
Policolor Orgachim – Elena Curelaru (Director de Marketing), Emil Kunchev (Marketing Manager), Svilen Velikov (Brand manager)
2029 Productions – Alexandru Dorobantu “Ate” (regizor), Marius Erhan (producator), UPM: Yuki
Foto: Vlad Dumitrescu

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related