Digi24 anunță schimbări în echipa editorială a site-ului digi24.ro

Digi24 anunță schimbări în echipa editorială a site-ului digi24.ro

Digi24 îi urează bun-venit jurnalistului Dan Marinescu, care va prelua de la 1 iunie 2024 conducerea editorială a site-ului Digi24.ro, cel mai prestigios site de știri din România.

Dan Marinescu este unul dintre cei mai experimentați ziariști din spațiul media românesc, activând de-a lungul timpului în poziții cheie ale marilor publicații. Acesta părăsește funcția de director editorial Adevărul Holding și se alătură prestigioasei echipe de jurnaliști digi24.ro.

Digi24.ro își propune să își mențină poziția de lider pe piața publicațiilor online, să își consolideze statutul de cel mai puternic și mai citit site de știri din România și să servească cu loialitate interesele cititorilor săi.

În același timp, Digi24 anunță despărțirea de actualul redactor-șef al site-ului digi24.ro, Adriana Duțulescu, care, împreună cu jurnalistul Robert Kiss, vor alege un alt parcurs profesional de la 1 iunie 2024.

Le mulțumim pentru anii în care au consolidat poziția de lider a site-ului digi24.ro, pentru contribuția pe care au adus-o brandului Digi24 și spațiului mediatic din România.

Digi24.ro este principala sursă de informare pentru mai mult de 8,5 milioane de vizitatori unici (medie lunară în ultimele 12 luni) care generează lunar, în medie, peste 65 de milioane de afișări de pagină, potrivit Biroului Român de Audit Transmedia.

Digi24.ro face parte din Grupul DIGI, care deține televiziunea de știri Digi24 HD, televiziunile de sport Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul Film Now (pay-TV), canalele documentare Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Hit Music Channel și posturile de radio Digi FM, PROFM, DIGI24 FM și Dance FM.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related