25 de agentii si 361 de lucrari inscrise la Ad'Or

Editia Ad'Or din acest an are cei mai multi participanti si cele mai multe lucrari inscrise din ultimii trei ani. 25 de agentii, cu patru mai multe fata de anul trecut, au inscris 361 de lucrari, vineri, 4 mai, fiind ultima zi de inscrieri, potrivit unui comunicat Business Media Group,

Agentiile inscrise la Ad'Or 2007 sunt: ADDV, Bad Cat Production, DDB Bucuresti, GAV | Scholz&Friends, GMP, Graffiti BBDO, Grey Worldwide Romania, Imager, Leo Burnett & Target, Luna Promotions, Mercury Promotions, MRM Partners, Notorious Advertising, Ogilvy&Mather, Papaya Advertising, Proximity, Publicis, Saatchi & Saatchi, Scala JWT, TBWA Merlin, Utopium, wearebasca, Webstyler, Y&R/Team Advertising, Zaga Brand. Si anul acesta lipsesc de pe lista de inscrisi agentiile care contesta festivalul, printre care Headvertising, Gavrila&Asociatii, Cohn&Jansen, Next si Cap.

Sectiunile cu cele mai multe inscrieri sunt: Cel mai bun ad de presa (23), Cel mai bun print in categoria Divertisment (23), Colaterale - Innovative Media (20), iar cele mai multe lucrari au fost inscrise de catre Leo Burnett & Target (95 de lucrari), GMP si Publicis.

Au existat si categorii pentru care nu au existat inscrieri: Cel mai bun spot TV in categoria Autovehicule si accesorii auto ; Cel mai bun spot TV in categoria Electronice si electrocasnice ; Cel mai bun spot TV in categoria Produse de intretinere casnica ; Cel mai bun spot TV in categoria Produse cosmetice si farmaceutice; Cel mai bun spot TV in categoria Autopromovare; Cel mai bun spot TV in categoria Necontractate; Cel mai bun print in categoria Necontractate.

Inscrierile vor fi afisate pe www.ador.ro si vor putea fi comentate liber, pe blogul Ad'Or. In perioada 16-18 mai, lucrarile vor fi expuse pentru publicul larg la World Trade Plaza. Deschiderea oficiala a festivalului Ad'Or 2007 va avea loc pe 15 mai, printr-o conferinta de presa sustinuta de o parte din membrii juriului si reprezentanti ai organizatorilor, urmata de petrecerea de deschidere, in clubul The Office.

In perioada 16-18 mai, la World Trade Center se vor desfasura seminariile Ad'Or, avandu-i ca invitati pe: John Pallant, EMEA Regional Creative Director - Saatchi & Saatchi si Presedinte al juriului Ad'Or; Poul HUSUM, Phase One Area Manager; Mark Carolan, Creative Director - StrawberryFrog si Membru in juriul Ad'Or 2007; Ales Pavlin, International Relations Director - Golden Drum; Eugenio Recuenco, Fotograf; Jurg Aemmer, Creative Director - Euro RSCG Zürich si membru in juriul Ad'Or 2007; Mihai Coliban, Managing Partner ACME Industries. Pentru a putea castiga o invitatie la unul dintre aceste seminarii, membrii comunitatii IQads pot participa la concursul de pe forumul IQads care se va incheia pe 14 mai.

Castigatorii festivalului Ad'Or 2007 vor fi anuntati la Gala ce va avea loc pe 19 mai, la World Trade Plaza. Biletele pot fi rezervate online, pe site-ul festivalului sau trimitand un mail la [email protected]

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

Costin Costin
acum 16 ani
I hoped in a stronger participation. Because a lot of art directors and copywriters left the country to work in Western Europe and USA or Canada, because in many agencies the number of juniors is bigger than the number of seniors, because many agencies suffered of so many (new, recent) personnel changes, the number of artworks and their quality might "suffer" too, and the participation might be somehow poor.


Branded


Related