Ogilvy promoveaza Orion LCD

Campania de lansare a televizoarelor LCD Orion in Romania este coordonata de agentia Ogilvy&Mather care, in afara de comunicarea derulata in presa, outdoor, Internet si la punctul de vanzare si o componenta de marketing direct, propune si o componenta interactiva neconventionala.

"Mesajele si executiile campaniei au fost variate, incercand sa raspunda unor nevoi si asteptari diferite legate de acest gen de produs si, totodata, fiind adaptate specificului canalului media ales si profilului publicului corespunzator. Aceasta abordare "360 de grade" a relatiei dintre consumator si brand este in linie cu filosofia de functionare a grupului Ogilvy. De aceea, suntem bucurosi ca, inca o data, clientul Orion ne-a dat ocazia si libertatea de a o pune in practica" spune Alexandra Theodorescu, account director Ogilvy&Mather.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Companii

Branduri

SectiuneBranded


Related