Ogilvy a re-creat "Poiana minunata" in spatiul virtual

Ogilvy Group Romania a dezvoltat noua platforma interactiva de web a marcii locale Poiana, lider al pietei de ciocolata aflat in portofoliul Kraft Foods Romania. Proiectul de internet are o puternica componenta de activare, sub forma unui concurs de fotografie a carui tema - "momente minunate" - exprima esenta brandului Poiana. Promovarea platformei interactive se realizeaza printr-o ampla campanie de ATL derulata la nivel national in TV, outdoor, indoor si presa.

In urma cu doua luni in spatiul virtual si-a facut aparitia o poiana minunata, luminoasa si vesela deopotriva prin designul grafic si prin continut. www.momente-minunate.ro constituie o invitatie adresata tuturor consumatorilor de ciocolata Poiana si amatorilor de buna-dispozitie de a se delecta in universul delicios de colorat si plin de voie buna al brandului, in care vor gasi mereu mici surprize si alte elemente minunate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneRelated