Ogilvy Public Relations lucreaza pentru casa de avocatura RTPR

Societatea de avocati RTPR (Radu Taracila Padurari Retevoescu) a ales Ogilvy Public Relations pentru a dezvolta strategia de comunicare si relatii publice, precum si identitatea corporate a societatii, in urma unui pitch organizat in luna aprilie a acestui an.

"PR-ul are o pondere imensa in businessul de servicii, de pana la 70%. Cu toate acestea, foarte putine companii care ofera servicii in Romania au o strategie de relatii publice, iar prin relatii publice nu intelegem numai media relations. Faptul ca RTPR a sesizat aceasta nevoie, pe fondul cresterii foarte rapide a businessului lor, dar si a pietei, demonstreaza ca vorbim de una dintre cele mai dinamice firme de consultanta juridica din Romania, cu care suntem onorati sa colaboram", spune Alina Stanciu, Business Director Ogilvy Public Relations, intr-un comunicat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Ioana Gligor
acum 12 ani
Mama ce new business a facut ogilvy...v-ati scos mai profesionistilor


Branded


Related