Ogilvy Public Relations a castigat contul ING Bank Romania

Ogilvy Public Relations este agentia de relatii publice a ING Bank Romania, in urma castigarii pitch-ului organizat la sfarsitul anului trecut. Agentia de PR va dezvolta si implementa strategia de relatii publice si comunicare pentru cele doua divizii ale companiei - ING Wholesale Banking si ING Retail Banking, serviciile oferite de Ogilvy PR incluzand corporate communication - reputation management, media relations, media communication, B2B communication - si consumer marketing.

"Suntem incantati de parteneriatul cu ING Bank Romania, datorita reputatiei solide pe care institutia bancara o are pe aceasta piata, dar si serviciilor si produselor inovatoare care sunt la standarde internationale" spune Alina Stanciu, Business Director la Ogilvy Public Relations. "Pe o piata a carei cerere creste cu rapiditate, provocarea agentiilor mari de PR ramane incheierea unor parteneriate cu clienti care cunosc impactul campaniilor de relatii publice asupra reputatiei companiei si marcilor si, implicit, asupra rezultatelor financiare".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related