[On the Move] Alina Stanciu paraseste Ogilvy PR si devine Corporate Affairs Director la Antena 3

Alina Stanciu, fosta Managing Director la Ogilvy PR Romania, va prelua incepand cu 15 mai functia de Corporate Affairs Director la Antena 3, informeaza un comunicat de presa emis de companie. In noua sa pozitie, Alina se va ocupa de dezvoltarea relatiei cu clientii de marketing si partenerii Antenei 3, atat companii reprezentative din mediul de business romanesc, cat si agentii de advertising, media si PR, precum si de relatia cu organizatiile profesionale si de reglementare a pietei de media din Romania.

Cu o experienta de peste 13 ani in relatii publice, Alina Stanciu a condus in ultimii 6 ani, din functia de Managing Director, biroul din Romania al retelei internationale Ogilvy Public Relations, unde a dezvoltat ariile de comunicare corporate si consumer marketing, practicile de technology, healthcare si social marketing si a lansat practica de sustainability Ogilvy Earth in cadrul grupului de comunicare Ogilvy in Romania. Anterior, Alina Stanciu a pus bazele biroului de relatii publice GCI la nivel local si a condus departamentul de PR al agentiei de comunicare Tempo Advertising.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related