TNT ROMANIA SE IMPLICA IN AJUTORAREA SINISTRATILOR

TNT, cel mai important furnizor european de servicii de curierat rapid si solutii logistice, si-a oferit sprijinul neconditionat, prin asigurarea transportului gratuit al bunurilor menite sa ajute miile de oameni care au ramas pe drumuri in urma inundatiilor.

In ultima saptamana, flota de masini TNT a asigurat transportul a peste 50 de tone de cereale, apa potabila, materiale de constructii, haine, incaltaminte si alimente, catre un numar de peste 1000 de sinistrati din vestul tarii.

"In mai putin de o saptamana, am strabatut peste 8000 de kilometri in drumurile noastre. Practic, o mare parte din flota de masini TNT a transportat non-stop bunuri care trebuiau sa ajunga la sinistrati. Cele mai multe transporturi au mers catre judetul Timis, cel mai grav afectat pana in acest moment. De asemenea, zilnic efectuam transporturi de pana la sase tone cu mai multe masini pe teritoriul judetului Timis intre centrele de sortare sau de la centrele de sortare catre populatia afectata", a declarat Bogdan Dragotoiu, Director Adjunct de Dezvoltare TNT Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related