Ogilvy&Mather Toronto a castigat Grand Prix la categoria "Film" a Cannes Lions 2007

Agentia de publicitate Ogilvy&Mather Toronto a castigat un Grand Prix la categoria "Film" a Cannes Lions 2007, cel mai prestigios festival de publicitate din lume, informeaza duminica site-ul oficial al festivalului.

Ogilvy&Mather Toronto a castigat cu lucrarea "Evolution", pentru Dove Seel Esteem Fund.

In categoria "Film" au fost acordate, in total, 18 premii Gold Lion, 40 de premii Silver Lion si 65 de premii Bronze Lion.

Si o agentie romaneasca, GMP Advertising, a fost selectata printre finalistii categoriei "Film". GMP Advertising a ajuns in finala cu lucrarea "Pig" pentru Boom Comedy TV Channel.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Campanii

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related