Extracaravana Boom duce distractia in toate colturile tarii

Incepand cu 2 iulie 2007, Boom porneste Extracaravana in peste 170 de orase din tara. Extracaravana reprezinta un program de consolidare a relatiei cu consumatorii, bazat pe interactiune si divertisment. Concursuri, concerte, super oferta la abonamentele Boom si extrapremii vor fi gazduite in punctele centrale din majoritatea localitatilor din tara, incepand cu data de 2 iulie, pana la sfarsitul lunii august. Detalii despre Extracaravana pot fi accesate pe pagina web www.boomextra.ro.

Extracaravana duce in toata tara o super oferta pentru cei care doresc sa se aboneze la Boom: 3 luni de abonament gratuit si un cadou pe loc. Pentru toti cei prezenti la Extracaravana, Boom are o extratombola cu peste 2400 de premii. Toti cei care vor completa taloanele speciale si le vor depune in urnele aflate langa caravana, intra in cursa pentru premii. Pentru cei care devin abonati pe parcursul caravanei, Boom are o extrasurpriza: o tombola cu televizoare LCD. Extragerea castigatorilor va avea loc pe data de 1 octombrie 2007, in Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related