Energie naturala de la Prigat si o noua executie purtand semnatura Leo Burnett

Campania de sustinere Prigat - Energie Naturala, se imbogateste cu un nou spot TV intitulat "Dublura de picioare", executie care urmeaza spoturilor "Cainele", "Pescarul" "Trambulina". Comunicarea continua pe linia strategica inceputa de Prigat acum un an avand la baza ideea ca Prigat este energie naturala, centrandu-se pe sloganul " Prigat. Mai mult fruct. Mai multa energie"

"Ideea a venit mai mult ca o gluma, mi-am imaginat un personaj care are o meserie imposibila: dubleaza picioarele actorilor in filme(un fel de cascador ), datorita extra-energiei Prigat. Am ales cateva scene din filme, chiar clisee, in care personajul face un efort fizic extraordinar : ba o urcare pe copac in stil japonez "ha-ia", ba o alergare pe un camp minat in plin razboi, etc. Ceea ce este diferit in mod evident in acest spot fata de celelalte la Prigat, este faptul ca nu e o ilustrare clasica a unei consecinte extreme, ci plecand de la conceptul de super-energie s-a construit un testimonial. Oricum nu-mi pot inchipui spotul fara Gabriel Spahiu care a fost incredibil de amuzant", explica Oana Gheorghe - Junior Copywriter.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related